Dobry den, mal som 7 rocny vztah a pred 2 tyzdnami mi oznamila problem ktory pretrvaval mozno aj pol roka uz, ide o to ze sa mi priznala ze nieco vnej vyhaslo, stratilo to unej smrnc a iskru a ze som bol dlho clovek ktoreho si ne tak predstavovala, bohuzial mi to povedala neskoro a ja som buchol emocne, 2 tyzdne sme to natahovali tak ze som prinej stale iba vyplakaval a tlacil este viac co viem ze nebolo spravne, vcera mi dala pauzu ze musi najst v sebe klud a ze ja musim tiez, stale mi pripominala ze nevie si s nikym inym predstavit zivot iba somnou a ze stale ma velmi miluje a lubi iba stratila nejake pocity…myslite ze pauza a byt bez kontaktu je to spravne rozhodnutie a takto si uvedomi ze ako jej chybam atd alebo je to iba taka priprava na finalny rozchod ? stale sme mali nadherny vztah a nikdy nic podobne sme nemali, od malicka sme spolu a verim jej ze ma stale lubi a stale mi pripomina ze potrebuje iba cas a vsetko bude dobre….
Koniec po 7 rokoch ?
Vidím, že ti treba woman translator, takže to znamená že bola s tebou lebo nenašla nič lepšie a tie omácky ako že si nevie predstaviť život s niekým iným sú typické frázy manipulátora aby si sa cítil ako posledný chudák a moohla z teba vycicať energiu na tvojej snahe.... typický psychopat, ktorých je dne či sa ženy urazia kvantum na ich strane.....
Nedosiahla cez teba, čo chcela, tak ťa posiela k vode..... vzchop sa, pozbieraj gule, pošli ju do riti a začni znova.... nemáš asi 89
Ja som stale planoval vsetko spolocne
Plánovali ste aspoň svadbu alebo mali iné spoločné plány do budúcna? Ženy neraz potrebujú mať po pár rokoch pocit, že vztah niekam vedie.