Ahoj, chcem sa opytat, ake pripravky sa daju v lekarni kupit na zapaly a vytoky z posvy bez lekarskeho predpisu, pripadne na ich ucinnost a vase skusenosti. Velmi pekne dakujem.
Volne dostuptne lieky na zapaly posvy
Ahoj. Fajn je wobenzym. Mam s nim dobre skusenosti.
Kristina18/ ten výtok je zlty písala si aj zeleny ... A nezapacha?
123456/súhlasím máš pravdu je to tak !
Kristina18/ jasne bez kultivacie ...ako väčšina gynekologov...takto to fľakaju sama som na to doplatila c minulosti ...gyn. som potom zmenila a u súčasného neexistuje aby som odišla bez kultivacie ked tam prídem z výtokom... A zeleny ako píšeš 100% nie je v norme ako poriadku
Jana98/ po prve Entizol je na lekársky predpis po druhe áno je dobry ale pomáha hlavne na Gardanellu vaginalis a nie na candidu ( sám ju aj moze spôsobiť je to v neziaduc.ucinkoch aj) ani na streptokoka nepomôže napr , autorka nepisala že ma Gardanellu
ami/ po rosalgyne teba sj niečo na obnovu vaginalnej Flora napr Floragyn , Vagilact... Pretože rosalgyne síce pomôže sle vyhubi aj to "dobre" co tam ma prirodzene byt a tym pádom si nachýnejsia na dasi zápal,mykozu a pod
dodrziavajte najma zdravy zivotny styl, hygienu, ale nie prehnane, kupte si daky doplnok stravy, ja mam maldion, o.i. pouzivam neparfemovany cistiaci gel, aby sa mi udrziavalo spravne pH v posve. Inak na nejake rady gynekologicky moc neverim, lebo mam dojem, ze so mnou robi vzdy len pokusy :(
kristina18
FLORAGYN ale aj tak bez s tym k zenskemu, ten Ti da ucinejsie lieky a za par dni budes v pohode.
to som nevedela