Ahoj, ocitol som sa v takej situácii že som dosť osamelý, študoval som VŠ v zahraničí, a keď som sa po takej dobe vrátil domov, na dedinu , vlastne som zistil ze tu skoro nikto nie je a nikoho tu moc nepoznám - v priblizne rovnakom veku, rodinu mám len rodičou a v práci v blizkom meste ktorá ma velmi nebaví, pracujem vacsinou sám, akurát klienti sa striedaju. Mám pred 30 rokmi a je to dosť ťazké niekoho stretnut, realne spoznat a zapadnut. Apropo sportom sa venujem ale vacsina su solo v prirode. Dalej zo SŠ v regione ostal asi 1 clovek. Máte niekto podobné skúsenosti ? ČO by ste mi poradili ?
Vďaka za kazdý postreh, príspevok. :P
Osamelosť
Zrejme záleží aj na akej zoznamke si :D Ale aj tak si myslím, že psychopati sa všade nájdu :D
tak neviem, ze ci len ja mam taku zlu skusenost, ale na zoznamkach som doposial vobec nikoho normalneho nenasla a nestretla.
tak to ti absolutne ani neradim, pozeraj sa vylucne po nezadanych, lebo tadialto rozhodne cesta nevedie.
@fonte za frajerkou sa tiez obzerám ale tiez to nie je lahke, vacsinou dnesne dievcata a zeny velmi nesnazia a nechcu korektne posobit vo vztahu, a navyse maju dost nejasne a neučité správanie, všetko je len chalanovi. Myslim ze este v nie tak dávnej minulosti to tak nebolo. A navyse jedine 2 co sa mi ozaj pacia su vo vztahu a to by som nerád narúšal.
... v mojom zivote sa ludia striedaju... s malokym zo skoly som este v kontakte... akurat zo strednej nas ostalo par, co si napisem, zavolame, inak nic... ale ono sa to pritrafi, ze narazim na ludi, co mi sadnu... aj v praci, aj v kaviarni, kam pravidelne chodim sme si vytvorili take fajn prostredie...
Na tvojom mieste by som to skúsila cez zoznamky. Spoznať niekoho uplne nového. Nemusí to byt hneď vzťah, ani od toho netreba hneď veľa očakávať, napíšeš, uvidíš. Aspon si preto niečo spravil. Na vztahy z minulosti, detstva sa uz velmi spoliehať neda , tam ten čas proste urobil svoje.
Frajerku si najdi. Tá ťa zbaví "osamelosti". Ty skôr ako osamelosť ale asi hľadáš zábavu, alebo nejakých kamarátov, to ale po 30tke už ťažko...
Jedine tak niekde partiu na hory, šport, moto a tak.
Prípadne začni piť, takých nájdeš kopu :D
Natt, v meste je to tiez problem. Dediny niekedy maju lepsi program, pridu tam vsetci mladi z dediny a pod. Ale mozno uz aj to sa zmenilo, na tych dedinach a nie je tam nic. :)
inak možno ani zoznamka nie je úplne zlá možnosť. aj tam sa nájdu normálni ľudia. nie veľa, ale nájdu :D
google
[url=www.google.com]google[]
www.google.com
www.google.com