Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Osamelosť

Príspevok v téme: Osamelosť
Natt5484

Ahoj, ocitol som sa v takej situácii že som dosť osamelý, študoval som VŠ v zahraničí, a keď som sa po takej dobe vrátil domov, na dedinu , vlastne som zistil ze tu skoro nikto nie je a nikoho tu moc nepoznám - v priblizne rovnakom veku, rodinu mám len rodičou a v práci v blizkom meste ktorá ma velmi nebaví, pracujem vacsinou sám, akurát klienti sa striedaju. Mám pred 30 rokmi a je to dosť ťazké niekoho stretnut, realne spoznat a zapadnut. Apropo sportom sa venujem ale vacsina su solo v prirode. Dalej zo SŠ v regione ostal asi 1 clovek. Máte niekto podobné skúsenosti ? ČO by ste mi poradili ?
Vďaka za kazdý postreh, príspevok. :P

fonte

Čo je to normálna žena, normálny chlap? No pre niekoho je cudzie decko problém. Teda záleží od situácie a od okolností :) Niekedy úplne ok, niekedy utekajte, už ide :)

fonte

@natt
Je mi to jasné, ako je to dnes so ženami. Ako povedal už ten ujco v Pachovi, Katka, Marka, Zuzka, všetko jeden čert. :D
Dnes sú z nich mačičky...ťažko no....
Keď sa ti páčia a sú vo vzťahu no a nech. Pokiaľ sú slobodné a nemajú decká, nevidím problém. Doba je pes. Kto zaváha nežerie.
Veď nezadaných je minimum asi. Aj to staré korčule, alebo také čo čakajú na dobrú partiu, alebo majú 24 deciek.
@ruth, by ma zaujímalo čo si predstavuješ pod takým pojmom "normálneho" , teda z tvojho ženského pohľadu...

ruth210

tak neviem, ze ci len ja mam taku zlu skusenost, ale na zoznamkach som doposial vobec nikoho normalneho nenasla a nestretla.

Natt5484

@fonte za frajerkou sa tiez obzerám ale tiez to nie je lahke, vacsinou dnesne dievcata a zeny velmi nesnazia a nechcu korektne posobit vo vztahu, a navyse maju dost nejasne a neučité správanie, všetko je len chalanovi. Myslim ze este v nie tak dávnej minulosti to tak nebolo. A navyse jedine 2 co sa mi ozaj pacia su vo vztahu a to by som nerád narúšal.

magduska

... v mojom zivote sa ludia striedaju... s malokym zo skoly som este v kontakte... akurat zo strednej nas ostalo par, co si napisem, zavolame, inak nic... ale ono sa to pritrafi, ze narazim na ludi, co mi sadnu... aj v praci, aj v kaviarni, kam pravidelne chodim sme si vytvorili take fajn prostredie...

Zaran

Na tvojom mieste by som to skúsila cez zoznamky. Spoznať niekoho uplne nového. Nemusí to byt hneď vzťah, ani od toho netreba hneď veľa očakávať, napíšeš, uvidíš. Aspon si preto niečo spravil. Na vztahy z minulosti, detstva sa uz velmi spoliehať neda , tam ten čas proste urobil svoje.