Osamelosť

Príspevok v téme: Osamelosť
Natt5484

Ahoj, ocitol som sa v takej situácii že som dosť osamelý, študoval som VŠ v zahraničí, a keď som sa po takej dobe vrátil domov, na dedinu , vlastne som zistil ze tu skoro nikto nie je a nikoho tu moc nepoznám - v priblizne rovnakom veku, rodinu mám len rodičou a v práci v blizkom meste ktorá ma velmi nebaví, pracujem vacsinou sám, akurát klienti sa striedaju. Mám pred 30 rokmi a je to dosť ťazké niekoho stretnut, realne spoznat a zapadnut. Apropo sportom sa venujem ale vacsina su solo v prirode. Dalej zo SŠ v regione ostal asi 1 clovek. Máte niekto podobné skúsenosti ? ČO by ste mi poradili ?
Vďaka za kazdý postreh, príspevok. :P

Natt5484

dík za odpovede, teda až tak ste mi nepomohli, vela tých názorov a rád nebolo, tu na fórum asi chodí len pár ľudí a prispievajú asi stále tí istý. :D

pupavka18

Tiež cez Instagram sa veľa ľudí zoznámilo, cez spoločné záujmy, lyže, hory, psíky, cestovanie...

Alebo len tak prehliadaš a prehliadaš, okomentuješ nejaký príspevok

mozebyt

Neviem,či je mesto zárukou nájdenia partnera. Pochádzam z mesta, ale priateľa som mala a aj teraz mám z dediny. Neviem ako to robia tie ženy,čo si nájdu niekoho z mesta.

Natt5484

Je dosť smutné , že keď niekto nenatrafí na tých správnych ľudí , prípadne sú ťažko dostupní aký to má potom dopad. a hlavne - teda pokial nebýva v meste- že len s akým relatívne malým počtom príde do styku- takými že sa aj trochu spoznajú a niečo preziju.

fonte

Čo je to normálna žena, normálny chlap? No pre niekoho je cudzie decko problém. Teda záleží od situácie a od okolností :) Niekedy úplne ok, niekedy utekajte, už ide :)

fonte

@natt
Je mi to jasné, ako je to dnes so ženami. Ako povedal už ten ujco v Pachovi, Katka, Marka, Zuzka, všetko jeden čert. :D
Dnes sú z nich mačičky...ťažko no....
Keď sa ti páčia a sú vo vzťahu no a nech. Pokiaľ sú slobodné a nemajú decká, nevidím problém. Doba je pes. Kto zaváha nežerie.
Veď nezadaných je minimum asi. Aj to staré korčule, alebo také čo čakajú na dobrú partiu, alebo majú 24 deciek.
@ruth, by ma zaujímalo čo si predstavuješ pod takým pojmom "normálneho" , teda z tvojho ženského pohľadu...