Život

Príspevok v téme: Život
Lucka3121

Mám na vás otázku.. keby ste mali možnosť sa vrátiť naspäť do mladosti čo by ste chceli zmeniť alebo zažiť? Čo je vašim nesplneným snom? Alebo ani nie váš sen ale aké vaše rozhodnutie by ste zmenili? Nechýba vám niekedy ten bezstarostný život teenagera? Môžete sem prispieť aj rôznymi zazitkami z mladosti na ktorych sa zabávate doteraz?

idinka

Ja by som asi zmenila to, ze by som sa nestretavala s mojim uplne prvym :-D To bola cista katastrofa a doteraz samu seba nechapem, ze kde som ja mala oci :-D

onlyonedee

Ahojte všetci, som veľmi rád, že sa o to môžem podeliť, bol som vo vzťahu s Benom a on sa so mnou náhle rozišiel bez akéhokoľvek dôvodu, bol som zničený a takmer som spáchal samovraždu. Jedného dňa som prechádzal internetom a videl som komentár od náhodnej osoby, v ktorej sa hovorilo, že jej pomohol jeden zaklínač / jasnovidec. Dostala späť svojho muža. Rozhodol som sa to vyskúšať a kontaktoval som doktora ogudu. Po 3 dňoch mi pomohol dostať Bena späť ku mne. Ďakujem, Dr. Ogudu. Môžete ho kontaktovať na jeho stránke: DROGUDUTEMPLE@AOL.COM Ďakujem neskôr 

Alan89

Zoznámil by som sa so ženou,ktorú som lúbil,ale z hamblivosti som ju nikdy neoslovil.Hodnotím to ako jednu z najväčších chýb v mojom živote.

BlueberryNNN

Bolo toho vela, o com som snivala, ked som mala -nast a nemohlo sa mi to splnit. Tak si to plnim v dospelosti. Staci nebyt zviazany predsudkami, co sa v akom veku robi ci nerobi, a mozes mat, co chces a kedy chces.

ahjajjaj

Každý človek sa rozhoduje tak, ako sa v danej chvíli rozhodovať cíti. Časom sa môže stať, že veci prehodnotí, ale napokon z toho aj tak vyjde rovnaký výsledok. Všetko, čo sa deje, má určitý zmysel. Kedysi, keď som mala okolo 20, som veľa premýšľala, čo som mala inak, čo by bolo bývalo, kebyže....
Jedna taká možnosť bola napríklad, že keď som študovala v Nemecku, som uvažovala, že tam ostanem študovať. Bola som však čerstvo zasnúbená a snúbenec nevedel po nemecky. Potom som mala obavy, že u nás na Slovensku mi školu neuznajú, lebo vtedy všetci, ktorí študovali vonku, pracovali, aby mali z čoho žiť, brigády, čašníctvo, atď, učili sa na skúšky doma, kam chodili na individuálne štúdium, a robili skúšky aj v Nemecku a navštevovali tamojšie cvičenia a prednášky. Súčasným rozumom viem, že som sa o školu v Bratislave nemusela až tak usilovať, diplom z Nemecka by mi bol uznaný. Ale vtedy som to nevedela. Navyše som nechcela byť nezodpovedná ani voči snúbencovi. Najprv zásnuby a potom odídem na pár rokov? To by bolo bývalo tiež dosť nezrelé. Takže, keď sa na to pozerám, keby som vtedy ostala, bola by som iným, silnejším, okresanejším, možno lepším človekom z hľadiska vedomostí a životných možností. Ale vrátila som sa a som tu, kde som.
Kedysi som sledovala s deťmi film, kde bola načrtnutá možnosť paralelných životov. Vlastne tá filozofia, že keby zo strany človeka nepadlo práve to rozhodnutie, ktoré urobil, ale iné, akoby sa jeho život odvíjal inak. Napr. nenasadne do autobusu, ktorý havaroval. Predsa bola vo filme akosi sympatickejšia tá prvá verzia, ktorá sa naozaj stala, ako tá paralela.

darienka

podla mna je uplne zbytocne sa nad takymito temami vobec zamyslat, kedze nezmenime absolutne nic vo svojom zivote :)

suklo1125

nic by som nezmenil, nic by som nespravil inak. lebo potom by to zmenilo aj to, ako to je teraz. vsetko je tak, ako ma byt ;)