Bude to zrejme koniec...

Príspevok v téme: Bude to zrejme koniec...
jamS

Pozdravujem všetkých,

som muž v strednom veku, s priateľom sme spolu 5 a pol roka. Tento rok ma pozval na exotickú dovolenku, odmietol som, keďže bola pridrahá. Nevedel som prijať takú veľkú pozornosť a sám som ju financovať nevedel. Po nejakom čase som mu povedal, nech na tú dovolenku ide s kamošom gayom, s ktorým sa údajne nepriťahujú. Skúšal som, ako sa zachová. Mal som pocit, že na ten návrh čakal. Bol som s tým relatívne v pohode, kým som sa nedozvedel, že exotika sa nekoná, idú na dovolenku do Európy, do rezortu, ktorý by som si zaplatiť vedel aj sám. Nepovedal mi vopred o zmene lokality, nepýtal sa na môj názor, postavil ma pred hotovú vec. Proste miesto, dátum odchodu... Je to fér? Aký postoj mám zaujať? Čo robiť po jeho návrate?

Ďakujem za každú radu a postreh

johnbarr

Podla mna je toto jednoznadne nefer, take veci sa nerobia ani v hetero, homo, alebo kamaratskkom vztahu, inak povedane v ziadnom vztahu.

Tazko poradit ako sa mas spravat po jeho navrate, lebo to nie je nejaka bezna jednoducha situacia, to uz zalezi len na tom ako mas nastavenu latku tolerancie a nakkolko je to pre teba bolave.

Takze ked sa cez to vies preniest, odpust mu, ak nie, tak potom je tu uz len jedna moznost.

viktorw

Som hetero chlap, ale viem ťa pochopiť, moje žena je psychologička, aj ja som sa tomu trochu venoval popri moej profesii, chcem tm povedať, že toto nie je dobré. Môžeš sa s tým zmieriť, ale nemôžeš nadobudnúť , čo ti chýba, znamená pokoj a istotu. Buď k sebe úprimný, lebo len tak ti bude dobre. Prajem len to najlepšie

gdsimon

no kedze tuto sa nemoze pisat skarede slova tak ti hovorim ze nebud hlupacik a vezmi vsecko co sa tu popisalo:/ masochizmus jnie je cesta k fajnemu zivotu

mon8728

Presne tak....Odpustit treba , ale nie na ukor seba, treba si vazit aj sam
seba. Taketo zaobchadzanie by nevedel nkíto tolerovat.

karoneb300

Mal sa opytat na inu moznost dovolenky najprv teba samozrejme, ze si to rozmyslel s drahou dovolenkou a vypocut si tvoj nazor, ked naozaj chcel ist s tebou, tak by to bolo kosher. Mohol ta ale aj pozvat na tu lacnejsiu dovolenku, ked si mal problem s exotickou. Cele to pachne necestnym pristupom, nie je tu co riesit podla mna. Odpustat treba, ale aj to musi mat nejake hranice, aby clovek nestracal na hodnote sam pred sebou. Mysli na to.

zuzinata

Tak ocividne ludia su rozni:) Niekto odpusti neveru aj viackrat, u ineho jednym takymto preslapom okamzite skoncis.

idinka

Inak popravde, mna neskutocne udivuje, ked sa niekomu stane podobna vec a dany clovek este ma taku myslienku, ze by to partnerovi odpustil. Ja by som nemohla, ved je uplne evidentne, co tam s nim bude robit, preboha.