Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bude to zrejme koniec...

Príspevok v téme: Bude to zrejme koniec...
jamS

Pozdravujem všetkých,

som muž v strednom veku, s priateľom sme spolu 5 a pol roka. Tento rok ma pozval na exotickú dovolenku, odmietol som, keďže bola pridrahá. Nevedel som prijať takú veľkú pozornosť a sám som ju financovať nevedel. Po nejakom čase som mu povedal, nech na tú dovolenku ide s kamošom gayom, s ktorým sa údajne nepriťahujú. Skúšal som, ako sa zachová. Mal som pocit, že na ten návrh čakal. Bol som s tým relatívne v pohode, kým som sa nedozvedel, že exotika sa nekoná, idú na dovolenku do Európy, do rezortu, ktorý by som si zaplatiť vedel aj sám. Nepovedal mi vopred o zmene lokality, nepýtal sa na môj názor, postavil ma pred hotovú vec. Proste miesto, dátum odchodu... Je to fér? Aký postoj mám zaujať? Čo robiť po jeho návrate?

Ďakujem za každú radu a postreh

mon8728

Presne tak, pravda je posledne coho sa mozes dockat v tomto pripade. Nebudes tam s nimi, takze nech ti povie hocijaku verziu nebude to znamenat istotu pre teba.... Stale ta to bude trapit.

blueberryNN

Najhorsie je, ak sa cosi taha prilis dlho a iba sa tym tomu druhemu ublizuje. Dufam, ze sa to co najskor vysvetli a budes moct urobit rozhodnutie na zaklade faktov. Aj ked zvycajne pravda je to posledne, coho sa dockas v takejto situacii. Nezabudni mysliet na seba. Nezabudni, ze na tebe zalezi v tvojim zivote najviac.

jamS

blueberryNN Vďaka za príspevky a pohľad na vec, hej, cítim sa podvedený, ale, bohužiaľ, neviem len tak páliť mosty. Možno by som mal dať do veci viac energie a šetriť sentimentom.

veritas

Nerob unáhlené závery, aby si potom neľutoval, lebo kedď ťa má naozaj rád, nepodvedie ťa. Bolo nefér od neho , že ti nepovedal o tej zmene plánu, aj ja by som bol z toho n......tý, ale robíme chyby a musíme si odpúšťať, daj tomu ešte šancu.

gdsimon

moju babiku som pustil do toskanska s bratom a jeho kolegom. sme ssa predtym denne hadali ale ked sa vratila rozdavala usmevy aj na veka kanalov a nalada level kopec travy. ked raz polozila fon a odisla a fon sa este nezablokoval cekol som maily a bolo jasne. amen po 8 rokoch. take veci sa deju takze hlavu hore chlape lebo love is in the air ;)

mon8728

Dobre by bolo, keby ti niekto otvoril oci.... som si ista, ze vsetci co ti tu pisali maju pravdu :/ Podla mna je to naozaj tak, ze tvoj priatel a te n druhy chlap cakali na to kedy povies nie , aby si mohli uzit spolocnu dovcu. Mohli to mat naplanovane mesiace do predu.... Este sa stretavas s priatelom? Ja by som uz nemohla....

pupavka18

Ty máš zrejme inak nastavené hodnoty, nedávaj najavo, že ťa to trápi

Asi keď sa vráti z dovolenky, už ti bude pripadať falošný

No on môže mať vzťah aj s dvoma=že polyamoria

Máš to ťažšie, neviem kde by si mal hľadať partnera, je to menšie ,,územie" oproti hetero. aj keď zoznamky, reštaurácie sú, veď ty vieš

Čestné by bolo, keby povedal zmenu destinácie a opýtal sa, či aj tak nejdeš, ak by mu na dovolenke s tebou záležalo

blueberryNN

Podla mna je to jasne, ze chceli ist na dovolenku spolu. Nedaj si nahovorit, ze prehanas alebo ze vidis za tym nieco, co tam nie je. Vidis to spravne. Nenechaj zo seba robit idiota.