Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bude to zrejme koniec...

Príspevok v téme: Bude to zrejme koniec...
jamS

Pozdravujem všetkých,

som muž v strednom veku, s priateľom sme spolu 5 a pol roka. Tento rok ma pozval na exotickú dovolenku, odmietol som, keďže bola pridrahá. Nevedel som prijať takú veľkú pozornosť a sám som ju financovať nevedel. Po nejakom čase som mu povedal, nech na tú dovolenku ide s kamošom gayom, s ktorým sa údajne nepriťahujú. Skúšal som, ako sa zachová. Mal som pocit, že na ten návrh čakal. Bol som s tým relatívne v pohode, kým som sa nedozvedel, že exotika sa nekoná, idú na dovolenku do Európy, do rezortu, ktorý by som si zaplatiť vedel aj sám. Nepovedal mi vopred o zmene lokality, nepýtal sa na môj názor, postavil ma pred hotovú vec. Proste miesto, dátum odchodu... Je to fér? Aký postoj mám zaujať? Čo robiť po jeho návrate?

Ďakujem za každú radu a postreh

jamS

Emma3, ďakujem za reakciu, ten druhý muž nežije na Slovensku, stretávajú sa len sporadicky. To, že nakoniec idú na dovolenku inde, mi povedal priateľ na dobre vybratom mieste, na zastávke MHD len tak medzi rečou akoby a nakoniec prišla bonusová otázka, či som s tým v pohode. Keby to bola tá ultradrahá exotika, bol by som s tým dajme tomu v pohode, aj keď nie celkom. Je to predsa to isté, ako keby manžel šiel na dovolenku nie s manželkou, ale s inou ženou. Mohla by s tým byť celkom v poho?

Emma3

Uff tak to veru zabolí..ale kažopádne netreba robiť unáhlené závery.. Máš pocit že to medzi vami napríklad nejako neklape a všimol si si nejaké náznaky, že sa majú oni viac k sebe? Určite by som sa o tom porozprávala v kľude.. aj ked som žena chápeš ja som drama queen :D:D ale ty to skús v kľude :D a uvidíš aké budú jeho reakcie.. a aké ti na to celé dá vysvetlenie. a ako si sa vlastne dozvedel, že idú nakoniec inde? povedal ti to sám?

romcok

Fuha, tak toto mi teda pride ako rana pod pas. Evidentne len cakal na to, kedy odmietnes. Neveril by som tomu, ze s nim nic nema, pretoze to vyzera uplne naopak.