Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neschopní muži

Príspevok v téme: Neschopní muži
Adela24

Ahojte, uz roky som na zoznamkach ako tinder a badoo, mam na každej cez tisíc zhôd, bola som na desiatkach (mozno aj cez 100) rande ale ziaden muz mi nevyhovuje.

Bud bývajú u rodičov a nevedia sa vobec o seba postarať, alebo po par týždňoch zistim ze su to skryti alkoholici, alebo su to zgrloši co si vypýtajú aj 2 eurá za parkovanie, alebo mam pocit ze to ani nie su muži ale zeny v tele muza.

No zažila som uz asi vsetko a je to cim dalej tym horsie.

Vie mi niekdo poradiť kde najdem normálnych mužov ked vsade kam idem su same pary?

maca342

Joj, o skusenostami s neschopnymi muzmi by som veru vedela rozpravat:) Ani neviem, ci som niekedy stretla vo svojom zivote poraidneho chlapa:)

mifuska

nakoniec je mozne, ze si najdes niekoho zo susedstva aspon teda u mna a mojich znamych to vacsinou tak dopadlo, lebo dnes spoznat niekoho noveho stretnut sa nie je jednoduche

marianina

Je veľa slodobných mužov, len myslím, že majú svoje muchy preto sú slobodní. Vidím to aj v mojom okolí, pohľadní chlapi, ale každý večer ich stretneš v krčme, nič iné nerobia, len do roboty a do krčmy a teda to nie sú zrovna aktivity, ktoré by som ja napríklad ocenila.

huchla

presne si to vystihla. ono ved to je vidno teraz vsade, kazdy sa hra na nieco, co nie je a potom to takto dopadne, ze takto vyplakavaju, ze si k sebe nemozu nikoho najst

krajcika

no ale akoze je fakt, ze teraz maju vsetci strasne vysoke naroky, tak mozno by nebolo uplne naskodu z nich troska upustit.