ľudkovia, máte skúsenosti s ich používaním? Veľmi by ma zaujímali skúsenosti a tak :-) Všetky názory sú vítané!!
Venušine guličky
Ja mam vibrujuce venusine gulicky zo superlove. Su super, chcela by som is prikupit este aj iny druh- inu velkost :)
ja mam chlapca a gulicky su stale v skrinke, zatial nebol na ne cas. Som z ludi co su jednoducho zvedavi
V tom pripade, ako by som nic nenapisal. Ja len, ze obcas je dobre si chranit anonymitu.
apolon nebud protivný,tie guličky má už hocikto a nikto sa za to nehanbí,existuje mnoho žien čo chlapa proste nemajú alebo nechcú,alebo ich chalan nechal a žena ktorá je na sex navyknutá , tak si to musí spraviť aspon s guličkami, takže začo sa hanbiť
apolon nechapem ta... vysvetli, preco by som sa mala hanbit? Ze mam doma gulicky? Alebo mas snad so mnou iny problem?
sedmikraska, nabuduce neuved svoj mail, ze Janka? Predsa len nemusi kazdy vediet ako volas. Jedine, ze sa vydavas za niekoho ineho a tej dotycnej chces spracit hanbu. :D
no prave preto ze mam 15 roku do toho sexshopu..neviem ci mozem,a co ako bude prebiehat...
uz ma cakaju na poste!!! :)
Venušine guličky mám,ale môžem povedať,že to nieje bohviečo...že by ma to nejak extra vzrušovalo,tak nie...ale príjemné to je:)