Zdravím všetkých. Aktuálne mám problém už cca 2 roky s nadmerným potením na zadku. Začalo to cca od 13 rokov. Skúsil som už aj dubovú kôru, ale nepomáha. Zvyčajne pri potení má jedna polovička zadku od druhej odlišnú teplotu. Pri potení to presiakne niekedy aj nohavice a vidno mokrý fľak...po vyschnutý je fľak čistý.
Potenie na zadku
každy sa potí niekde inde.. je to normalne... ak s tým maš taky problem..po psychickej stranke tak si tamd aj pichnuť botox
Tak ale asi to nebolo az take otrasne, ze by to bolo treba nejak riesit. Inak si myslim, ze by si poznala, ze sa to da riesit aj takymto sposobom ako je aplikovanie toho botoxu do problematickych partii.
susana33 ved hej, som si to hned potom uvedomila, ze uz len podla nazvu diskusie ide o taky problem, kde asi nebudes pouzivat ten deodorant. potom mi aj napadlo, ze co som mala ex, tak on mal podobny problem, ze jemu sa ruky potili celkom dost.
no tak to ano, to ja by som sa asi nezverila do ruk kozmeticke, pokial by islo o taketo zakroky. vsak to oni maju len nejake skolenia a to asi viaceri vieme, ako take skolenie prebieha. velakrat dostanu certifat za nic.
Ak ti urcia spravne mnozstvo botoxu a spravne ti ho aplikuju, tak by si sa potenia mal zbavit uplne. Preto nie je jedno, kde si to das robit. Radsej normalne ist niekam na kliniku, kde poskytuju aj taketo sluzby, nez len ku kozmeticky, ktora o tom nema az take vzdelanie podla mna.
ako mu to zabralo? to uplne sa potom to potenie stratilo alebo len nejak ciastocne, ze stale sa mu ruky potili, ale ze menej?
Písala som aj dávnejšie, že môj brat bol na aplikácii botoxu kvôli poteniu. On mal problém, že jemu sa ruky, dlane potili a na tomto mieste akože to nie je sprevádzané žiadnym zápachom. Len nonstop vlhké, mokré ruky mal, čo bolo nepríjemné na dotyk.
*myslím si, že tam nejde o to, či to potenie sprevádza aj nejaká aróma. proste potíš sa podľa toho, čo si písal a to je to, čo sa rieši. na to sa hľadá nejaký spôsob, ako s tým zabojovať a odstrániť nadmerné potenie*
to áno, viem o tom svoje. ale našťastie ešte nie som na tom tak zle, aspoň si teda myslím a nikto sa v blízkom okolí nesťažoval heh.. ale tak to moje potenie, ja si to uvedomujem, a viem, že sa možno spotím viacej ako iní, ale pokiaľ to nesprevádza aj pachová stopa, tak som to nejak neriešil zatiaľ ešte.
Myslím, že takto to má nejak zaužívané asi väčšina ľudí. Ale skutočne v rôznych prípadoch vie byť ten botox nápomocný. Mám známeho, ktorý dosť cvičí, ale tiež mu robilo problém nadmerné potenie. A to proste ide akosi ruka v ruke to cvičenie a potenie, tak to tiež riešil takýmto menším "zákrokom".