haha, to ano, to celkom chapem. ale ono to prichadza asi vekom :D mladsia generacia moc neriesi taketo veci :D
Prvá pomoc pre spálenú pokožku
Tak ale čo viem, tak veľa ľudí takéto veci ani nerieši. Že sa popáliš, to niekto berie ako nič. Ani to veľakrát vôbec neošetrujú. Tiež som taká kedysi bola, neboj sa. Ale teraz už mám toľko kadejakých prípravkov a vecičiek po šuflíkoch, že by sa za takú výbavu nemuseli ani v lekárni hanbiť :DDD
Presne tak, vtedy je pre mna problem aj nieco vziat do ruky. Navyse ked mas dieta, tak sa potrebujes co najskor dat do poriadku.
tak popalenina sa az tak dlho nehoji, teda jasne, ze zalezi, akeho je rozsahu. skor ide o to, ze je to neprijemne, na dotyk velmi bolestive. navyse ked je na takom mieste ako ruka/dlan, tak je to hrozne obmedzujuce.
Jarunka12 asi si myslela prah bolesti, ale nevadi, pochopili sme, o co ti islo :DDD ono kazdy zvlada tieto situacie uplne inak, proste je to absolutne individualne. no a popaleninu som takisto zvykla proste len nechat tak. ale je pravda, ze sa mi to hojilo neskutocne dlho.
No, to je mozne, ale tak ja osobne som zrejme asi nejaka vynimka alebo co :D Lebo mne prekaza vsetko, pohlad na krv mi nerobi dobre tiez :D
Tak to sú dve celkom rôzne veci, nechápem ako to niekto môže porovnávať :D Áno, hovorí sa síce, že ženy majú vo všeobecnosti vyšší prach bolesti ako muži napríklad, ale tak aj pri tomto existujú výnimky, vlastne ako vo všetkom.
1mini2 Akoze preco by si z koze vyskocila? Nechapem:) Ved predsa musis nieco vydrzat, zase si myslim, ze su aj horsie veci ako nejaka popalenina. Uz si rodila? :-D
1mini2 Tiez si myslim, ze to je jeden z dovod, preco sa to neodporuca:)
Van-ness no ja by som si taku ranu veru namastit ani nemohla. Neviem a ani si to nechcem predstavit, asi by som z koze vyskocila, keby sa toho nasledne este aj dotykam. Ono to musi aj mokvat potom, nie? Pod tou mastou.
Leto je časom dovoleniek, výletov a športov pod holým nebom. Občas sa však stane, že podceníme situáciu a výsledkom je červená a spálená pokožka. Čo s ňou?