Prvá pomoc pre spálenú pokožku

zemlicka32

Elizabet22 veru, je dobry aj na to, ked sa spalis :) sama som ho uz neraz vyuzila. len keby som to vedela skor :D takisto som to predtym absolutne neriesila, ved naco by som si nieco davala, ked sa to zahoji same. ale takto sa to zahoji podstatne rychlejsie a este aj prijemne chladi.

Elizabet22

Mamarta2 tak to je pre mna novinka, myslela som, ze striebro vseobecne sa pouziva vacsinou len na odreniny ako take. Dobre vediet.

mamarta2

- kamaratka mi odporucila Alfasilver. nechcela som si na to najprv davat vobec nic, ale vraj to hojenie celkom urychli, tak som skusila a je to tak. akoze mne sa zase nestava pravidelne, ze sa popalim alebo co, ale ked clovek vari, tak sa obcas stane, pozabudne, ze je nieco horuce. taka bezna vec v kuchyni :D takze zarucene fajn pomocnik.

Kamcita23

stacilo mi zazit si to raz, ked som sa fest pri mori spalila a odvtedy si veru davam pozor. natieram sa pravidelne a radsej som v tieni, ak je taka moznost. uz davno ma preslo to, ze musim byt opalena stoj co stoj do hneda.

valermo

Ja sa z takýchto vecí neviem absolútne poučiť :D Každý rok robím tú istú zásadnú chybu a neviem si to zapamätať :D Som len ja taká?