Elizabet22 veru, je dobry aj na to, ked sa spalis :) sama som ho uz neraz vyuzila. len keby som to vedela skor :D takisto som to predtym absolutne neriesila, ved naco by som si nieco davala, ked sa to zahoji same. ale takto sa to zahoji podstatne rychlejsie a este aj prijemne chladi.
Prvá pomoc pre spálenú pokožku
Mamarta2 tak to je pre mna novinka, myslela som, ze striebro vseobecne sa pouziva vacsinou len na odreniny ako take. Dobre vediet.
- kamaratka mi odporucila Alfasilver. nechcela som si na to najprv davat vobec nic, ale vraj to hojenie celkom urychli, tak som skusila a je to tak. akoze mne sa zase nestava pravidelne, ze sa popalim alebo co, ale ked clovek vari, tak sa obcas stane, pozabudne, ze je nieco horuce. taka bezna vec v kuchyni :D takze zarucene fajn pomocnik.
..mam doma gel z cisteho aloe vera a to je najlepsie na to..
stacilo mi zazit si to raz, ked som sa fest pri mori spalila a odvtedy si veru davam pozor. natieram sa pravidelne a radsej som v tieni, ak je taka moznost. uz davno ma preslo to, ze musim byt opalena stoj co stoj do hneda.
to je uplne v pohode, ani ja sa vobec nenatieram :D a tak je to uplne kazdy rok a potom trpim ako pes :D
Ja sa z takýchto vecí neviem absolútne poučiť :D Každý rok robím tú istú zásadnú chybu a neviem si to zapamätať :D Som len ja taká?
Leto je časom dovoleniek, výletov a športov pod holým nebom. Občas sa však stane, že podceníme situáciu a výsledkom je červená a spálená pokožka. Čo s ňou?