Neviem prijať svoju BISEXUALITU

Príspevok v téme: Neviem prijať svoju BISEXUALITU
damian555

Zdravím,

ťažko sa mi o niečom takomto píše dokonca aj z anonymného profilu. Mám 20 rokov a som bisexuál. Vôbec by som niečo takéto neriešil, keby ma to neťahá viac k rovnakému pohlaviu. Táto skutočnosť mi negatívne ovplyvňuje život. Mávam časté úzkosti, depresívne stavy. Keď som už naozaj na dne (mávam také dni), nevidím iné východisko ako smrť. Nikdy by som to však neurobil, ak nie kvôli sebe, tak kvôli svojim blízkym, ktorých by to ranilo. Ide o to, že s týmto zápasím roky. Posledný rok sa to veľmi zhoršilo. Navštevujem samozrejme psychologičku. Mám za sebou pár sedení. Vedie ma k akceptácii seba, no cítim, že to možno fungovať nebude. Ale dávam tomu šancu. Neviem/nechcem sa akceptovať. Bojím sa, že ak sa tak stane, skončím s rovnakým pohlavím. A to nechcem, no zároveň chcem. Proste neviem, čo chcem či nechcem. A to, ako sa stavia spoločnosť k ľudom ako som ja, mi nepridáva na mentálnom zdraví. Hlavne nie, ak niekto povie, že orientácia je rozhodnutie. Kiežby. Život je takto omnoho ťažší. Rád by som bol normálny... Dosť ma ťaží aj to, že to o mne nikto nevie, ani rodina. Bojím sa odmietnutia. Hlavne od rodiny. Viem, že moji rodičia chcú aby som mal svadbu aj dieťa. Ale ja sa bojím, že im to nikdy nebudem môcť splniť. Je toho veľa ale nechcem ísť veľmi do hĺbky, asi by sa vám to nechcelo ani čítať. Chcem sa ale spýtať, či tu mám nejakých rodičov. Akoby ste reagovali, čo by ste robili/povedali? Úprimne.
+AK TU JE NIEKTO, KTO ZAŽÍVA NIEČO PODOBNÉ, NEVÁHAJ NAPÍSAŤ.

jerry74

Ahoj. Nebuď zúfalý damian. Píšeš,že ťa to viac ťahá k rovnakému pohlaviu. ..A z tvojho príspevku mám pocit,že máš z toho strach, ktorý ti spôsobuje úzkosti a depresie. Neboj sa toho čo cítiš, nieje to choroba, viem čo teraz prežívaš,nebude to ľahké,ale jediné čo ti viem poradiť z vlastnej skúsenosti je,že musíš byť sám sebou. Jedine ty máš právo vybrať si,koho budeš ľúbiť,pre koho budeš žiť...
Neboj sa odmietnutia zo strany rodičov, niekedy ma strach až priveľmi veľké oči. Držím palce. Pokojne sa ozvi ak potrebuješ radu,alebo ak ťa niečo bude trápiť.

Parker

Smrťou nič nevyriešiš, ale fakt to neber tak tragicky, si ešte mladý a nevybúrený, choď do spoločnosti, nájdi si partiu, ak nemáš, kde sú chalani aj baby a proste užívaj si život. Ak ťa aj baby priťahujú sexuálne tak je to OK a v partii si možno nejakú nájdeš.

BlueberryNNN

Stala som sa mamou iba nedavno a moje dieta je zatial iba miminko, ale uz teraz viem, ze ho milujem bezpodmienecne a ak by mi povedalo raz to, co pises, budem ho milovat rovnako. Snad su tvoji rodicia tiez taki.

damian555

OdpadskaKrajina ďakujem za podporu. A k tým ženám- nie každá je taká ako píšeš. Každá je iná, každému mužovi vyhovuje iný typ ženy a tak to je v poriadku.

OdpadskaKrajina

Ty nemôžeš za to, ako si sa narodil, pretože sexuálna orientácia je rovnaká po celý život od narodenia. Ak ťa rodičia kvôli tomu „odkopnú“, tak sa môžeš na nich zvysoka vybodnúť, lebo by nestáli ani za deravý groš. A buď práveže rád, s mužom si budeš lepšie rozumieť, ako s nejakou hlúpou pickou, ktorá sa len maľuje ako Picassovi na pohreb a ešte budeš na ňu musieť robiť. Muž si bude vždy lepšie rozumieť s mužom než so ženou. Keby som mohol, radšej by som sa preorientoval a bol by som gay,aspoň by ma fyzicky nepriťahovali tie ufňukané a pp peniazoch idúce tvory s názvom žena.