Mám problém

Príspevok v téme: Mám problém
Mladychalan

Ahoj , túto tému som už raz zverejnil v inej kategórií ale keďže to súvisí aj so vzťahmi , skúsim to aj tu . Mám 20 rokov , no na môj vek mám výrazne slabšie sexuálne skúsenosti než iný chalani , nič moc , to pritom podľa mňa nevyzerám až tak zle ajkeď čo sa týka tváre je to možno horšie ako telo keďže som vysoký cca 190 a dosť cvičím najmä v poslednej dobe . Napriek tomu síce aktívne vonku nevyhľadávam baby ani na to zrejme nemám ale nedarí sa mi ani čo sa týka zoznamiek , písal som si veľakrát s babou ale málokedy to viedlo čo i len k stretku . Prosím poradí mi niekto? Som už z toho zúfalý ...

Mladychalan

Omen , tvoju inteligenciu nekomentovať . Nazval si ma chlapče ale sám máš podľa mňa tak 15/16 podľa tvojej úžasnej rady .

Lucinda nemáš niečo iné? Tu sa mi to nechce rozpisovať.

Omen

Ty máš "problém"??? :o) Toto má byť "problém"?! :DDD Chlapče, chlapče, ty ešte nevieš, čo je to "problém"!

Veď si daj inzerát, že si chceš vrznúť, že chceš "naberať sexuálne skúsenosti"...

lucyda

Nemyslím si, že je to niečo, čím by si sa mal trápiť v tvojom veku. Viem, že nikto nechce byť sám, to je samozrejmosť. Neuvažoval si nad tým, že možno niečo robíš zle? Ako sa zoznamuješ, o čom s babami konverzuješ? Možno by som vedela poradiť :)

lucyda

Podľa mňa si ešte veľmi mladý na to, aby si sa trápil nad takýmito vecami, máš predsa ešte kopu času pred sebou, nemusíš riešiť v tvojom veku, koľko sexuálnych partneriek si mal.

Mladychalan

Mona1 no ja hlavne tú babu do života na to pravidelné kardio teraz skôr. ? Potom čo sa mi deje si chcem dať pauzu od láskovania.

Mona1

mas 20 rokov, to mas na nejaku vaznu znamost este hoooodne casu. ked hovoris, ze cvicis, tak sa ti podari mozno aj tam na nejaku slecnu natrafit alebo niekde von s kamosmi, ked pojdeme. netreba to silit tolko, si myslim, trochu tomu nechat volny priebeh by bolo mozno fajn :)