Mám problém

Príspevok v téme: Mám problém
Mladychalan

Ahoj , túto tému som už raz zverejnil v inej kategórií ale keďže to súvisí aj so vzťahmi , skúsim to aj tu . Mám 20 rokov , no na môj vek mám výrazne slabšie sexuálne skúsenosti než iný chalani , nič moc , to pritom podľa mňa nevyzerám až tak zle ajkeď čo sa týka tváre je to možno horšie ako telo keďže som vysoký cca 190 a dosť cvičím najmä v poslednej dobe . Napriek tomu síce aktívne vonku nevyhľadávam baby ani na to zrejme nemám ale nedarí sa mi ani čo sa týka zoznamiek , písal som si veľakrát s babou ale málokedy to viedlo čo i len k stretku . Prosím poradí mi niekto? Som už z toho zúfalý ...

OdpadskaKrajina

Bože stále tie isté kkcinky dookola. Doslova sa klaňaj osudu od vďaky, že ťa ušetril od takej zbytočnosti, akou je fsťach :) ešte si raz ako zadaný budeš trieskať hlavu o stenu, že si nedal na moju radu, ver mi. Poznám v okolí známych aj bývalých spolužiakov a mali už za ten čas xy vzťahov a myslíš si, že nejaký im aj vydržal? Zabudni. Mali na rozdiel odo mňa kopu vzťahov a šťastie im to neprinieslo.

Marek-001

Mladychalan – to ako keby si písal o mne pred 20 rokmi ?

Ja som bol v tvojom veku na tom presne tak isto, ešte aj tá výška a váha sedí. Rád by som ti pomohol a poradil niečo zmysluplné, aj napriek tomu že som nikdy nebol žiadny veľký Cassanova. Vlastne som nikdy nedokázal poriadne zbaliť babu, ani nehovoriac o nejakom balení na ulici, na diskotéke, takéto pokusy skoro vždy skončili fiaskom. Vzhľad prinajlepšom priemerný, ešte k tomu som introvert, takže nejaké chaty, párty, stanovačky som zažíval len výnimočne. Ale aj napriek tomu som zažil niekoľko dlhších vzťahov, a sem tam aj nejaké dobrodružstvo, ak som práve nemal vzťah. Teraz sa už teším vlastnej rodine a dieťatku. Takže neboj sa nič nie je stratené.

V prvom rade začni výzorom, ten je (nech si každý tvrdí čo chce) najdôležitejší. Poraď sa s nejakou kamoškou, sestrou, sesternicou čo si myslí o tvojej tvári, prípadne skús osloviť vizážistku. Alebo si všimni chalanov na ktorých sa lepia baby, ako väčšinou vyzerajú v tvári – tak nejak by si mal vyzerať aj keď viem že úplne zmeniť sa to nedá. Ale vždy sa dajú dať doporiadku zuby, zbaviť sa okuliarov alebo ich zmeniť za nejaké štýlové, účes, v krajnom prípade plastika nosa ak treba. A zároveň cvič. Nemusíš byť práve kulturista, ale cvičením sa ti zlepší držanie tela, sebavedomie a zvýši hladina testosterónu (tú môžeš doplniť napr. aj zinkom alebo inými doplnkami, naštuduj si to). Pri správnej hladine testosterónu budeš mužnejší, akčnejší a čiastočne sa ti zmení aj výzor tváre. Skús prípadne nejaký bojový šport aspoň príležitostne. Ak máš odvahu, daj si niečo menšie vytetovať, ženám sa to (ani neviem prečo) páči.

Druhá vec, pracuješ alebo študuješ? Najhoršie čo môže byť je ak máš nudnú prácu alebo školu v nudnom (hlavne mužskom) kolektíve. Tým si vytvoríš auru nezaujímavosti, ktorá nikoho nepriťahuje. Takže ak je to tak, zmeniť prácu/školu, ak to nie je možné tak skús aspoň popri tom robiť niečo zaujímavé. Nauč sa niečo, napr. opravovať notebooky, elektrobicykle, kolobežky, autá, alebo sa venuj umeniu, foteniu, alebo nejaké dobrovoľníctvo to je úplne jedno, skrátka niečo čo ťa baví a viac privedie k ľuďom a získaš kontakty. Keď si rozbehneš nejaký svoj maličký business a pôjde ti to, budeš mať sám zo seba dobrý pocit ktorý je k nezaplateniu a bude z teba vyžarovať.

Kde bývaš? Ak ešte s rodičmi, to nie je v tvojom veku tragédia, ale horšie ak si zašitý v nejakej diere. Ak aj bývaš v nejakom meste, často k životnému nakopnutiu stačí ak sa presťahuješ inde, alebo skúsiť zahraničie, prípadne aspoň nejaké iné väčšie mesto. By si sa čudoval ale mnohým chalanom ako tebe chýba vojenská služba ako bola v minulosti (ja som tiež nebol), tak to treba nahradiť odchodom niekam z „komfortného prostredia“, aspoň načas. Ak už sa tak v tvojom prípade stalo, tak je to len super.

Si introvert? Jedináčik? Slabé sociálne zručnosti? Už ti tu veľmi dobre radili niektorí, snaž sa dať s hocikým do reči. Oslovuj ženy, hociaké, mladšie, staršie, pekné, škaredé – len tak. Predavačka za pokladňou, slečna v autobuse, študentky na zastávke, sexy panička v obchode pri regáli s mrkvou. Ani jednu z nich na 99% nezbalíš, ale obrovským spôsobom to zvýši tvoju komunikatívnosť, časom sa do toho dostaneš a neskôr môžeš skúšať niečo viac.

A ten internet tiež nazavrhuj, ale neber to ani ako jedinú možnosť. Aj keď chápem že je to frustrujúce a nájdeš na youtube 100000 videí ako to nefunguje, tak sa nevzdávaj. Ja som si tiež kedysi cez net našiel pár známostí, keď už nič viac, aspoň z toho vždy bolo nejaké príjemné stretko, rande. Ale zažil som aj mnoho odmietnutí, a povedal by som že tak 2/3 boli kvôli vzhľadu. Ano bolelo to, ale prežil som a išiel ďalej. Zoznamky sú dosť o vzhľade. Ale ak vieš napísať niečo zmysluplné, tak ti musí nejaká odpísať. Neexistuje že nie.

Ja viem, moc som ti asi neporadil, nenapísal som ti „choď tam a tam, povedz jej to a to a večer ju máš v posteli“. Tak to nefunguje, aspoň u mňa to tak nikdy nebolo. Ale chcel som s tebou zdielať to, čo v živote pomohlo v mojom prípade. Tak nejak medzi riadkami som vycítil že budeš celkom fajn chalan, tak neboj sa, určite sa pošťastí. Samo to nepríde, treba sa posnažiť. Držím ti palce.

Mladychalan

Ahojte , ďakujem za rady ale naozaj , mám 1,90 a skoro 82 kíl , celkovo šport postava . Ono je to dobré ale zároveň len tak prísť do baru a oslovovať alebo kdekoľvek inde . Veď to je divné a okrem toho si baba môže pomyslieť že ide o doterného úchyláka . Mne je ten problém že ja nemám ani kamarátov teraz v blízkosti ani partiu a bez toho ďalších ľudí a možný vzťah ani nemôžem spoznať ...

Bibis1

Mladychalan Si este mlady. Vies kolko aj starsich ludi od teba este nema ziadne skusenosti? Mam kamarata, co ma zopar rokov po tridsiatke a stale nemal nikdy nic so ziadnou zenou. Ale nie je zufaly, snazi sa a veri, ze to pride. Treba sa len menej ostychat, nabrat odvahu, skusit oslovit kohokolvek a kdekolvek. Chod do parku, do baru, hocikam. Verim, ze casom naberies viac sebavedomia, treba skusat. Drzim palce. :-)

sofkasofka

To aké máš alebo nemáš skúsenosti to nerieš hlavne so žiadnou babou. Ale nehanbi sa, oslov niekoho niekde, bárs aj v obchode.