Nevládzem

Príspevok v téme: Nevládzem
erikakika

Ahojte, potrebovala by som Vašu pomoc. Už neviem ako ďalej. Nevládzem. Žijem život, ktorý má vôbec nebaví, nenapĺňa. Dá sa povedať, že žijem len kvôli svojej rodine na ktorej mi veľmi záleží. Môj život sa stal len nejakou zaužívanou rutinou. Ráno vstať, ísť do práce, prísť z práce, oddýchnuť si, ísť spať. Nemám žiadne záujmy ani aktivity iba keď tak občas bicykel. Zo začiatku to bolo celkom fajn, ale už ma to takto nebaví. Stále rozmýšľam len nad prácou. Aj keď som doma myšlienkami som stále v práci. Viem, že keby boli niektoré veci iné , keby som nemala určite zdravotné problémy môj život by bol iný. Ale s tým som sa už zmierila. Mohli by ste mi prosím poradiť, čo mám robiť pre to, aby som dokázala znova začať žiť nie len prežívať, užívať si život naplno a mať radosť z každého nového dňa ? Veľmi to chcem zmeniť, ale neviem ako. Skúšala som už viacero veci, ako to zmeniť, ale nejak sa mi to zatiaľ nepodarilo. Vopred ďakujem za každú dobrú radu alebo skúsenosť

jaroslavica

podla mna ked clovek ma pocit, ze veci nezvlada nie je na skodu skusit nejake meditacne cvicenia, dychove, uz to vela dokaze!

magnum

zdravím,
dávam ti do pozornosti moju knihu,ktorá je ako šitá na tvoj problém. Objednáš ju na 0905325352. A pokiaľ to nemáš ďaleko do Čadce, objednaj sa na sedenie. Mojou špecializáciou sú vzťahy.

Omen

Pourquoi? Spýtaj sa sama seba, prečo a na akom základe si vyvodila nesprávny záver?! Nespoliehaj sa na svoje qualia, sú falošné! : )

Omen

Milá Erika,
nič také svetoborné som pre teba nespravila. Len som ti vrátila späť to, čo si celý čas vysielala. :)

Tvoj hendikep je vyvážený talentom, ktorý si dostala do vienka, a tou je tvorba. To, čo ťa zväzuje, to, čo zväzuje tvoje myšlienky a ruky, to nie je nedostatok talentu alebo nechuť pracovať, či tvoriť. Je to ostych, obava, pochybnosti, nedostatok sebadôvery, strach. A ja som ti prišla povedať, že všetko toto môžeš zavrieť na desať zámkov a kľúč niekam zahodiť. Niekam ďaleko, tak, aby si ho nenašla. Ty na to máš! Píš, tvor, nedaj sa odradiť nikým, ničím!

Ďakujem krásne, aj ja! : )

erikakika

Odhadla si to úplne presne . Mám 25 rokov. Veľmi pekne ďakujem za všetko , čo si pre mňa spravila. Veľmi si mi pomohla. Nikto ma nikdy nepomohol tak ako ty. Vždy som len počúvala ako niečo nedokážem, že na to nemám , že som neschopná a pod ... Tá podpora od druhých mi chýbala. Som veľmi rada, že som mohla aspoň takýmto spôsobom spoznať takého skvelého človeka , ako si Ty. Takých ľudí je v dnešnej dobe už strašne málo. Dúfam , že aj teba čaká v živote len to dobré. Ešte raz veľmi pekne ďakujem

Omen

Milá Erika,
rada som sa s tebou rozprávala. :)
Aj keď si ešte mladučká (tipujem 25), si neskutočné zrelá: myslením, vnímaním, cítením...
Z témy sa nedali vyčítať indície, že nemáš VŠ a máš zdravotné problémy, práve naopak.
Si úžasná bytosť a svet ľudí ako ty potrebuje. A práve preto, aká si, ti veľmi držím palce, prajem kopec žičlivých ľudí, ktorí ťa budú sprevádzať na tvojej ceste životom, budú ukazovať smer... Nájdi si svoje šťastie, buď šťastná!

Posielam ti môj obľúbený citát, možno aj teba osloví:

"Človek bol stvorený, aby svoj kríž niesol sám, na to mu boli dané mocné plecia. Človek vydrží veľa, ak vie vydržať sám seba. Môže žiť bez nádeje, bez priateľov, bez kníh, ba i bez hudby, ak vie počúvať vlastné myšlienky, spev vtákov za oblokom a ďaleký šum mora."

Axel Munthe, Kniha o San Michele, str. 8

P. S. Odporúčam. Ak sa k nej dostaneš nenechaj sa odradiť úvodnou pasážou. Pá, pá... :)