Zamilovana ? Do cudzieho muza ?

Príspevok v téme: Zamilovana ? Do cudzieho muza ?
Ella-6

Ahojte zacnem od zaciatku . Mam 25 rokov som 9 rokov so svojim priatelom ktoreho milujem mame 2r. Dcerku. Nehovorim nemame vzdy uzastny vztah chyba mi od priatela viac laskavych slov , pohladenie , bozky , dotyky , vasen , uz roky mi nepovedal ze ma miluje alebo lubi . A ked sa ho opytam tak povie ze samozrejme ze hej len to nehovori . Stara sa o nas je skvely otec pracuje ja som zatial na rodicovskom do septembra. No a k veci : sem tam asi tak 2 x do mesiaca nahodne stretnem jedneho muza od nas z mesta . Vela x sa tak na seba usmejeme mrkneme ocami . Naposledy som ho videla asi pred 3 tyzdnami v kauflande a zrazu prestal existovat svet okolo a vnimala som len jeho nic ine . Vsimla som si ze schvalne sme sa snazili chodit okolo seba s vozikom ale strasne som sa hanbila srdce som mala az v krku asi . Chcela som ze pojdem okolo a pozdravim ho a opytam sa ho ci si to vsimol aj on alebo to len tak vidim a citim ja lenze nezmohla som sa ho ani pozdravit a zutekala som k pokladni . A ja proste ho neviem dostat z hlavy a myslim len na to kedy ho zas uvidim a ze proste mu to asi poviem .lebo ja vidim a citim ze on na mna pozera tiez a ze proste nejaka iskra asi preletela.ja nechcem opustit priatela ale len by som chcela ako sa vola ten muz co robi , co ma rad , co ho robi stastnym aku ma rad hudbu a tak . Proste len si popisat alebo sa porozpravat . Nikdy by som nemala v umysle podviezt priatela . Ja ho milujem ale tak co sa somnmou deje ze toho neznameho muza s ktorym som si nepovedala ani pol slova nemozem dostat z hlavy ??? :( je mi hrozne

stikiara

myslim si, ze ak by si nadviazala nejaky kontakt s tym chlapom, uz by si nemilovala tak svojho muza ako doteraz. podla mna nieco nie je medi vami v poriadku, ak ta takto priahuje niekto iny

OdpadskaKrajina

Ldok no veď presne, ženy nevedia mať úprimne rady žiadneho chlapa, lebo muži sú prebytkový tovar pre ne. Ale tak môžu si za to aj muži sami, majú sa na ne vys**ť a nech sa aj žena snaží...

ahjajjaj

Zažila som niečo takéto aj ja. To som bola ešte nezadaná. Vídala som ho v autobuse, ktorým som chodila do práce a pracovali sme spolu v jednej inštitúcii, vo veľkej 12. poschodovej budove, samozrejme, každý inde. Stalo sa, že sme sa stretli v podnikovom bufete. Ani zdraviť sme sa nezvykli, on sa mi nepozdravil, a ja som bola názoru, že ako chlap sa má pozdraviť prvý.
Už som si s tými ilúziami akosi išla na nervy sama sebe a rozhodla som sa urobiť ostrý rez. Začala som chodiť do práce iným autobusom a dotyčnému sa vyhýbať. Úplne to zabralo, a po čase, keď sa on chcel priblížiť ku mne som vedela racionálne uvažovať a rozhodnúť sa, že to nie je chlap, s ktorým by som chcela mať vzťah, teda som sa o tom rozhodla aj na základe rozhovoru s ním, keď sme sa bavili o niečom absolútne inom a žasla som nad jeho názormi, ktoré som za žiadnych okolností nebola schopná tolerovať v blízkom vzťahu, ak išlo len o kamoša, potom človek má menšie nároky ako na priateľa a díva sa na toho druhého s takým blahosklonným psychickým odstupom.

Omen

Radím ti zaradiť spiatočku. NIČ, ale absolútne nič o ňom nezisťovať, vyhýbať sa mu, aj miestam, kde sa môžete stretnúť, aj myšlienkam na neho.
A začať si robiť poriadok v rozháranej duši. Musíš si uvedomiť, že máš problém, že ten problém je tvoj a nie je jediný. Ak tento necháš prerásť do väčších rozmerov, potom sa môže stať, že cestu späť už nenájdeš. Ako sa rozhodneš?

Omen

Niekto sa zamiluje LEN raz vo svojom živote, iný je takmer každý mesiac zamilovaný do inej osoby. Stáva sa a stane sa aj ľuďom žijúcim v manželstve.

Ella, srdcu sa rozkázať nedá, ale hlave áno. Pokiaľ to ostane v platonickej rovine, nič sa nedeje, ale... Ale ty si sa už začala pohrávať s myšlienkou, že to chceš posunúť ďalej. Od myšlienky k činom nie je ďaleko...

Vieš plávať? Aké techniky plávania ovládaš a ako dobre ich ovládaš? Myslíš si, že dokážeš plávať aj v neznámych vodách? Riskneš to? Riskneš, že sa môžeš zraniť, utopiť a stratiť všetko, čo máš? Potrebuješ takúto lekciu od života alebo zoberieš rozum do hrsti a vrátiš sa z kratšej cesty, kým je ešte čas?

Kristiankk

Presne tak kto nema problem so vzhladom tak automaticky podvadza lebo ma vela moznosti, mna tie nikdy ziadna nebude chciet ale keby aspon jedna by som za nu aj zivot dal.

Ldok

Niekto má vzťah a nevaži si ho. A niekto by si aj važil, ale nikto oňho nemá záujem. Napríklad ja mám 53 rokov a nikdy som nemal vzťah, ženskej som sa nikdy ani len nedotkol, lebo ma nechcú. Ale to je asi tak, že čím vyšší je o niekoho dopyt, tym plytšie sú jeho city.

Josipe

Ak tvrdíš ze miluješ svojho partnera tak by si určite nemala pokúšať osud zbytočne a kaziť si pekný vzťah. Môžeš naozaj jedine vyskúšať ho nejak nájsť na sociálnej sieti aj keď absolútne netuším ako. Keby si aspoň poznala niekoho s kým sa on baví. Takto je to hľadanie ihly v kope sena. Najjednoduchší spôsob je ho priamo osloviť a opýtať sa ale to chce riadnu dávku odvahy. Ináč myslím si ze nie je na tom nič zlé ze sa ti páči niekto iný. To ze je niekto vo vzťahu alebo v manželstve neznamená ze sa mu už nikdy nemoze páčiť žiaden iny chlap alebo zena. Ide o to ako sa k tomu človek postaví ci podľahne alebo to nechá tak. Ale moralisti budú vždy moralizovat. Stáva sa to a netreba pred tým zatvárať oči. Toto už patrí k iným prispievajúcim predomnou ktorí by ta tu najradšej ukamenovali.
Musíš si v prvom rade uvedomiť ci partnera naozaj miluješ ako tvrdíš alebo nie. Ak ho ľúbiš, je to dobrý a láskavý partner tak potom to nechaj tak. Keby si už partnera nemala rada a boli by tam nejaké časté nezhody a boli by ste spolu už iba kvôli dieťaťu vtedy by sa dala zvážiť možnosť oslovenia iného muža ktory sa ti páči.
No držím ti palce snáď sa s tým nejak vhodne vysporiadas. Ale nenic si zbytočne to co funguje.

Ella-6

Asi ma zle chapete niektori , ja sa nechcem rozist na priatela milujem a aj svojj dceru nasu rodinu , nikdy by som ich nepodrazila a nespravila nic co by znicilo nasu rodinku . Priatela milujem 9 rokov co sme spolu stale je pre mna atraktivny , pritazlivy , je to dobry chlap , spolahlivy , vytrvaly , v práci sa ju dari . Nemenila by som za nic . Ale ten chlap ktoreho nepoznam leen citim ze by som chcela .ale nikdy bh som nevymenila moju rodinku za nieco ine . Ja sa s nim nechcem rozist ja s nim chcem zostarnut a byt dokonca zivota ak sa podari . To je moj prvy priatel prvy partner na vsetko . Som s nim od 17 ky