Zamilovana ? Do cudzieho muza ?

Príspevok v téme: Zamilovana ? Do cudzieho muza ?
Ella-6

Ahojte zacnem od zaciatku . Mam 25 rokov som 9 rokov so svojim priatelom ktoreho milujem mame 2r. Dcerku. Nehovorim nemame vzdy uzastny vztah chyba mi od priatela viac laskavych slov , pohladenie , bozky , dotyky , vasen , uz roky mi nepovedal ze ma miluje alebo lubi . A ked sa ho opytam tak povie ze samozrejme ze hej len to nehovori . Stara sa o nas je skvely otec pracuje ja som zatial na rodicovskom do septembra. No a k veci : sem tam asi tak 2 x do mesiaca nahodne stretnem jedneho muza od nas z mesta . Vela x sa tak na seba usmejeme mrkneme ocami . Naposledy som ho videla asi pred 3 tyzdnami v kauflande a zrazu prestal existovat svet okolo a vnimala som len jeho nic ine . Vsimla som si ze schvalne sme sa snazili chodit okolo seba s vozikom ale strasne som sa hanbila srdce som mala az v krku asi . Chcela som ze pojdem okolo a pozdravim ho a opytam sa ho ci si to vsimol aj on alebo to len tak vidim a citim ja lenze nezmohla som sa ho ani pozdravit a zutekala som k pokladni . A ja proste ho neviem dostat z hlavy a myslim len na to kedy ho zas uvidim a ze proste mu to asi poviem .lebo ja vidim a citim ze on na mna pozera tiez a ze proste nejaka iskra asi preletela.ja nechcem opustit priatela ale len by som chcela ako sa vola ten muz co robi , co ma rad , co ho robi stastnym aku ma rad hudbu a tak . Proste len si popisat alebo sa porozpravat . Nikdy by som nemala v umysle podviezt priatela . Ja ho milujem ale tak co sa somnmou deje ze toho neznameho muza s ktorym som si nepovedala ani pol slova nemozem dostat z hlavy ??? :( je mi hrozne

ahjajjaj

Nemusíš sa cítiť blbo, je to normálny jav. Je tu reč stále len o chémii, daného muža predsa nepoznáš, vieš iba ako vyzerá. Proti svojmu mužovi a partnerovi sa previníš tak, že budeš tento pocit v sebe živiť a budeš hľadať možnosti, ako sa s tým mužom znova vidieť, ako sa mu prihovoriť. Tam to už bude z Tvojej strany úplne úmyselné a bude to prvý krok k nevere.
Keby si ho spoznala, možno by si zistila, že príťažlivý je len obal, vnútro nie. A možno by bol celkom fajn. Takže ide o tú potencionálnu možnosť, že by si si partnerov možno vymenila, a možno by si ostala sama s dieťaťom. Ak do toho chceš ísť, tak by to bol dôkaz, že otca svojho dieťaťa nemiluješ.
Kvôli tomu, že máš partnera však neznamená, že sa Ti nemôže páčiť fyzicky aj iný muž. Z toho sa teda neobviňuj.

snejty

Pokial si dokazes uvedomit, ze ide o platonicku zalezitost, tak ti to moze pomoct vylepsit vztah s partnerom - budes usmieva, milsia atd. k svojmu partnerovi