Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zamilovana ? Do cudzieho muza ?

Príspevok v téme: Zamilovana ? Do cudzieho muza ?
Ella-6

Ahojte zacnem od zaciatku . Mam 25 rokov som 9 rokov so svojim priatelom ktoreho milujem mame 2r. Dcerku. Nehovorim nemame vzdy uzastny vztah chyba mi od priatela viac laskavych slov , pohladenie , bozky , dotyky , vasen , uz roky mi nepovedal ze ma miluje alebo lubi . A ked sa ho opytam tak povie ze samozrejme ze hej len to nehovori . Stara sa o nas je skvely otec pracuje ja som zatial na rodicovskom do septembra. No a k veci : sem tam asi tak 2 x do mesiaca nahodne stretnem jedneho muza od nas z mesta . Vela x sa tak na seba usmejeme mrkneme ocami . Naposledy som ho videla asi pred 3 tyzdnami v kauflande a zrazu prestal existovat svet okolo a vnimala som len jeho nic ine . Vsimla som si ze schvalne sme sa snazili chodit okolo seba s vozikom ale strasne som sa hanbila srdce som mala az v krku asi . Chcela som ze pojdem okolo a pozdravim ho a opytam sa ho ci si to vsimol aj on alebo to len tak vidim a citim ja lenze nezmohla som sa ho ani pozdravit a zutekala som k pokladni . A ja proste ho neviem dostat z hlavy a myslim len na to kedy ho zas uvidim a ze proste mu to asi poviem .lebo ja vidim a citim ze on na mna pozera tiez a ze proste nejaka iskra asi preletela.ja nechcem opustit priatela ale len by som chcela ako sa vola ten muz co robi , co ma rad , co ho robi stastnym aku ma rad hudbu a tak . Proste len si popisat alebo sa porozpravat . Nikdy by som nemala v umysle podviezt priatela . Ja ho milujem ale tak co sa somnmou deje ze toho neznameho muza s ktorym som si nepovedala ani pol slova nemozem dostat z hlavy ??? :( je mi hrozne

mozebyt

Mne sa pred rokmi stalo tiez nieco podobné akurát mna nebavilo živiť nádeje a tak po čase som sa s dotyčným stretla asi trikrát a zistila ,že vie byt príjemný ,ale zďaleka nie je az taký akým sa zdal, keď ho človek vídaval z diaľky. Niektorí ľudia vedia len dobre pôsobiť na iných ,majú charizmu a nemusí to znamenať nič viac (čo mimochodom znamená ,že nie si pravdepodobne jediná,ktorá je naňho namotaná). Ak by mal záujem tak sa k tebe dávno sám dostane. Táto skúsenosť je však vo všeobecnosti dobrá na to,že ti ukazuje ,že ti vo vztahu niečo chýba, môžeš zistiť čo a popracovať na tom.

Kristiankk

Opat raz sa potvrdilo ze muzovi staci dobre vyzerat a kazda je z neho hotova a kvoli vzhladu muza su ochotne rozbit rodinu :) neskutocne zeny v tejto dobe

Ella-6

Ovomaltine celkom maleho . Su aj vecsie .vobec neviem ako ho najst . Ale teda neni som zas z najmensieho mesta . Byvala som kedysi v mensom meste .

Ella-6

Josipe - naozaj ? Ja neviem vobec ako sa vola ani nic kebyze viem aspon by som si pozrela foto ale on mi pride ako chlap co asi moc nepouziva socialne siete mozno max facebook . Teraz sme sa uz dlho nevideli :( ale tesim sa ked ho uvidim znova a v hlave si stale odohrávam myslienku ze sa prihovorim a poviem mu to . Ale nejak na to nemam . A pritom sa trapim kvoli tomu . Mozno sa raz prihovori sam ktovie no .... asi je to pravda citim naozaj ze ho chcem spoznat a vediet o nom viac ale zaroven nechcem nijako ublizit priatelovi. Vy ste aspon spolu robili ze si ho videla castejsie no zas si ho nevidela teraz dlho :( mozno sa raz stretnete. Co by som ja zas dala za to vediet jeho facebook. :(

Josipe

Ahoj Ella. Dobre si opísala pocity ktoré som zažila aj ja s jedným mužom. S tým rozdielom ze obidvaja sme boli nezadani a bez záväzkov a boli sme kolegovia (ale krátko). Hneď od prvého momentu ako som ho videla sa mi strašne páčil. A tiež som mala pocit ze je to obojstranne. Vždy keď som ho videla mala som pocit ze mi srdce vyskočí z hrude tak strašne som chcela byť v jeho prítomnosti, spoznať ho ale nikdy som nemala odvahu sa k nemu nejak moc priblížiť. Vždy sme len tak po sebe pokukovali a rozprávali sme sa asi iba dva krát. (bol u nás v robote iba na 3 mesiace.) Prešli od vtedy asi dva roky co som ho už ani raz nevidela od kedy skončil u nás v práci. Síce poznám jeho meno a môžem ho hocikedy kontaktovať na fb alebo instagrame, ale neviem nájsť odvahu to urobiť. :( Ale viem ze už nikdy v živote sa mi nebude páčiť žiaden muž tak ako on. Ja stále niekedy dúfam ze sa ešte niekedy stretneme ze budem mat možnosť mu ešte raz pozrieť do očí. Jednoducho platonicka láska ako hrom. Kto nikdy necítil takýto silný cit k nejakému človeku tak to nikdy nepochopí a ešte sa ti vysmeje ze riešiš sprostosti. Mam takú skúsenosť. Keď máš pocit ze ho chceš spoznať tak to skus nikde nie je predsa napísané že s ním rovno niečo budeš mat. Ako tu písal niekto predo mnou. Možno keď spoznáš jeho osobnosť už sa ti tak páčiť nebude. Ale viem ze je to ťažké. Keď človek nemá odvahu ťažko sa k takémuto činu aj naozaj dokope. Alebo to nechaj všetko na osude. Možno sa ti raz sam prihovorí a možno nie a bude to stále takto že sa budete len občas stretávať v obchode. Aj to môže byť fajn. Len tak po sebe pozerať a nikdy nič viac. Co by som ja dala za to keby ze ja tu svoju platonicku lásku stretávam.
A či ťa to niekedy prejde? Myslím ze nie. Niektorí ľudia majú tiež dlhoročné vzťahy, partnerov ktorých ľúbia ale niekde tam vo svojom vnútri už veľmi dlho nosia aj lásku k inému človeku.

Ella-6

ahjajjaj - no ja neviem ja citim ze by som ho mala spoznat ale mne sa zda ze ma dieta . Byva tu v meste ale vobec neviem adresu ani nic ani len jeho meno. No chcela by som vediet aspon ako sa vola E na koho stale mysli moj rozum . Toto sa mi este nestalo nikdy sa mi nikto takto nepacil ..ale nejde len o vyzor ale proste z neho take dobro ide a charizma ze cítim ze by som ho chcela spoznat . Ale ja orvy krok nespravim to ja sa hanbim a nemam na to. Urcite by som priatela nechcela menit ani nemam v umysle myslim ze priatela svojho milujem. Ale trapi ma ze stale myslim na toho druheho chlapa . Aj vecer ked zaspavam vela x myslim na neho. :( a pritom ho nepoznam vobec . Neviem uz to trva asi pol roka ked nie viac co na neho myslim ...ja neviem ako to zastavit . Ze ci to prejde samo alebo co mam spravit