Ahojte, dávate si merať zrak v optike alebo radšej u doktora? Je to vyšetrenie tam dosť podrobné? A teda ako dlho trvá kým vás objednajú? Zatiaľ som bola len dva krát u nás v nemocnici u očného ale strašne dlho som čakala na termín.
Meranie zraku v optike
Mamina bola na vyšetrenie zraku u viacerých a všade je to zhruba rovnaké, aj používajú rovnakú techniku. Čiže to zrejme záleží viacmenej na tom.
kolko stoji meranie v optike?
Veď práve, termín som dostala veľmi rýchlo a prišlo mi to také priateľskejšie prostredie ako u doktora. Tam mám vždy taký rešpekt a proste necítim sa tam príjemne. Tu úplne uvolnená atmosféra. A hlavne som si hneď vybrala na predajni aj okuliare takže som nemusela chodiť sem a tam.
vieš čo, práveže ceny dosť podobné boli. aspoň teda nejaké tri roky dozadu, keď som toto riešila.
Tak u kazdej optiky je to ine, najma tie ceny su rozne.
to je jedno, že v ktorej optike si dám zmerať zrak? používajú asi ten istý prístroj na to všade, či?
hlavne clovek skor dostane termin...len zase tam nepridu na nejake choroby oka...
casto je to lepsie dat si zmerat v optike ako u lekara, pretoze to je u ocneho velakrat na dlho :/
Tak vyšetrenie bolo úplne v pohode a hlavne celkom rýchle. Objednaná som bola na čas, takže som aspoň nemusela čakať. Troška mám sice oči na tom horšie takže idem nosiť väčšie dioptrie ale len o kúsok. Už sa mi teda aj okuliare robia. Ale vybrala som si nakoniec aj nový rámik takže konečne po dlhšom čase budem mať zmenu:-)
ja som bola vo Focuse na merani zraku.