Ahojte, dávate si merať zrak v optike alebo radšej u doktora? Je to vyšetrenie tam dosť podrobné? A teda ako dlho trvá kým vás objednajú? Zatiaľ som bola len dva krát u nás v nemocnici u očného ale strašne dlho som čakala na termín.
Meranie zraku v optike
To áno, mali to riadne vymakané. A hlavne sa mi páčil prístup, proste nebolo to len tak odfláknuté ale naplno sa venovali a počas vyšetrenia aj všetko vysvetlili.
vies co, zatial som chodieval len do optiky, kedze som vaznejsi problem s ocami nemal a myslim si, ze v tychto dnesnych optikach maju proste tie pristroje na velmi vysokej urovni
To teda hej, tiež chodím do GrandOpticalu ale čo si pamätám tak za pár dní som u nás v Auparku bola objednaná. Je pravda že záleží aj koľko ľudí sa objednáva ale najdlhšie som teda čakala asi dva týždňe.
Áno aj v Grandopticale sa tiež treba objednať ale za pár dní som bola objednaná a nie ako u očného tam som čakala aj mesiace niekedy. Takže ak potrebuješ len rýchlo zmerať zrak tak je to rýchlejšie.
ak potrebujes len cisto zmerat oci na dioptrie, tak kludne si zajdi len do optiky, kde taku moznost ponukaju
teraz ti vedie akludne aj v optikach dobre zmerat zrak, no ocny, on vie spravit zas aj take tie ine vysetrenia ako ocny tlak a podobne
Co viem, tak u nas sa treba objednavat aj v optike na meranie.
Cena je úplne v pohode. A áno oni len merajú ale zase ak sa im niečo nezdá tak ťa k očnému pošlú, nenechajú to tak. Ale za mňa super, hlavne to že je to bez čakania.
to nie je vela penazi, len oni len zmeraju oni nekukaju na to, ci nemas nejaky problem nie?
Ja som platila v Grandopicale 15 euro a keď som si kupovala u nich okuliare, tak mi tú sumu odrátali. Ale keby som si nič nekúpila tak by mi dali kupón v hodnote 15 Eur a bol by platný 14 dní, čo tiež nie je zlé.