Jej depresia znicila nas nadherny vztah...

Príspevok v téme: Jej depresia znicila nas nadherny vztah...
romantik

Priatelka trpi na pp, ukludnovala sa prejedanim, cize z anorekticky sa vyvinula bulimicka. Depresie na seba nenechali dlho cakat. Velmi sme sa milovali a priatelka sa natolko bala(bezdovodne), ze ju opustim alebo prestanem milovat, az ma napokon po najtazsom zachvate opustila tym njakrutejsim stylom (vycitky, nadavky)... Opakujem bez najmensieho podnetu z mojej strany...
Neskutocne ju milujem, ale ona ma uz asi nenavidi, neviem co mam robit...

shakt

ano-sprosta pravda zivota-az vtedy ked cosi stratime uvedomime si co sme stratili a kde sme spravili chyby. Ibaze nie vzdy dostaneme sancu napravit ich. Mozno tento vztah bol prave o tom,aby si sa stal lepsim clovekom pre vztah ktory pride...
neviem,hovori sa dva krat do tej istej rieky nevstupis a zrejme to bude pravda...ked si spomenies na vsetko co si s nou zazil..vies co je zaujimave??
ze vtedy clovek nevidi to dobre,krasne co spolu prezili ale iba to zle,tie chyby,tie problemi,trapenie...viem ako sa citis,hladas chyby,hladas problem, vsetko detailne rozoberas a tuzis vratit to spat,napravit svoje chyby,dostat sancu..zelam ti aby si ju dostal,ale opytaj sa sam seba,ci to vazne chces, ci to chces cele podstupit znovu...nemysli si ze ak by si aj sancu dostal a uz vies kde si spravil chyby,nemysli si,ze by to uz bolo iba ruzove..
ale cosi ma hreje pri srdiecku,ze su aj muzi ako ty...ktori nad tym premyslaju a nezahodia to,nevzdaju,ale bojuju,hladaju chyby nie iba na druhych ale aj na sebe a ked ich najdu,dokazu si otvorene chybu priznat a napravit ju,pretoze toto su skutocni muzi!!! Muza nerobi slovo ale skutok...
ale jedno ti poviem,mali by ste sa spolu porozpravat o vsetkom,no bez emocii a to mozno este chvilku potrva...
a ona ta miluje,len si dost dobre uvedomuje,ze ma problemi sama so sebou a uvedomuje si i to,ze ti velmi ublizuje.. robi to co som spravila aj ja... radsej to riadne poseriem,spravim sa v ociach milovaneho muza najvacsia spina,ublizim sebe tym najhorsim sposobom,ze sa pripravim o lasku,ako by som sa mala divat ako milovany muz trpi...a vediet ze je to iba moja vina..
vela stastia romantik..nerob nic,pokial si nebudes uplne isty,ze to chces a ze ti ta zena za to stoji,ze to zvladnes.. uz vies do coho ides a co ta caka a nebude to jednoduche.. denno-denne ju presviedcat o svojich citoch,uistovat ju aby nemala ani najmensie pochybnosti.. ale ak existuje laska...hovori sa,laska vsetko prekona,laska vsetko zdola.. urcite to aspon za pokus stoji..daj tomu sancu a dufaj,ze ju i dostanes.. mozno by to slo,ak obaja viete kde ste spravili chyby a budete sa ich vyvarovat..neviem..ale zelam ti to.

romantik

Uvedomil som si, ze mam vela chyb aj ja... Hoci som priatelke nedaval dovody na bolest priamo, nepriamo tam boli urcite...
Neuvedomoval som si to, a bohuzial ma na to neupozornila ani priatelka... Ja vsak uz viem, kde vsade som robil chyby a viem, ze som schopny to zmenit... Len potrebujem sancu, nie som dokonaly... A velmi dufam, ze ju dostanem...

lolo

Ahoj romantik,ako ti poradit, je to velmi tazke a hlavne ty to mas tazke.Som zena a trpela som PP depresiou,anorekiou neskor buliniou a opat depresiou a PP stal sa to na urcite obdobie moj bludny kruh z ktoreho sa nedalo von.Viem presne co musis znasat pretoze to vsetko odo mna musel znasat aj moj muz.Snat on by ti vedel poradit ,ked som ukoncovala vztah s tym ze ma podvadza i ked som nemala dovod,ked som sa nicila neustalim hladanim dokazou,ked som nenavidela seba svoju postavu,ked som sa nicila pred jeho ocami,ale ostal vydrzal a dokazal mi ukazat,ze ma miluje taku aka som so vsetkymi chybami a nedostatkami a ja som si uvedomila ze moja choroba nesmie narust nas vztah a vyhladala som pomoc, dnes som stasna, netrapim sa pre malickosti, viem ze mam pri sebe ludi ktori ma maju radi a pomozu mi.Praje ti aby sa tak stalo i tebe maj trpezlivost a lasku,lebo iba ona to dokaze

shakt

nerozumiem ako to myslis,od toho akym som clovekom?!
Vies,musis ju velmi milovat,kazdy iny muz by sa na to uz davno vykaslal,nebojoval, nechal ju tak..
drzim ti palce,ak to tak ma byt tak spolu budete a viem ako to boli.
a nedakuj,mne urcite nie,nemas za co..

shakt

nie romantik mylis sa,vzdy to zalezi od oboch! neviem...jej postoj je dost zvlastny..chce a zaroven nechce,lebo sa boji..
drz sa..

romantik

To je krasne, ale nic to nezmeni, nezalezi to na mne... vie, co k nej citim a co pre mna znamena... nezalezi to na mne...

shakt

ziadna falosna nadej romantik..
:-) to iste robi aj ona,iba sa snazi chranit vlastne srdiecko!!! hej ty trpis ale trpi aj ona! trpite obaja a kazdy z vas je momentalne sebec,mysli na seba, chrani seba...je skoda,ze ked sa dvaja ludia tak miluju,pre nedorozumenia, chybnu komunikaciu, vo svojej hlavicke vykonstruovane nepravdive veci,dokazu tuto lasku pochovat...
tvoja vec romantik...