Jej depresia znicila nas nadherny vztah...

Príspevok v téme: Jej depresia znicila nas nadherny vztah...
romantik

Priatelka trpi na pp, ukludnovala sa prejedanim, cize z anorekticky sa vyvinula bulimicka. Depresie na seba nenechali dlho cakat. Velmi sme sa milovali a priatelka sa natolko bala(bezdovodne), ze ju opustim alebo prestanem milovat, az ma napokon po najtazsom zachvate opustila tym njakrutejsim stylom (vycitky, nadavky)... Opakujem bez najmensieho podnetu z mojej strany...
Neskutocne ju milujem, ale ona ma uz asi nenavidi, neviem co mam robit...

shakt

romantik velmi sa mylis!!! To s tym co k tebe citi nema nic spolocne,ona ma "iba" strach!!!
to co si napisal 21:03 velmi dobre chapem a preto ti davam pohlad z druhej strany!
Viem,casom vas prestane bavit ubezpecovat nas o vasej laske,uistovat nas...
milujeme,len mame strach...a to asi pochopi iba ten co zazil. Poradim ti jedno,viem,ze trpis,ale nezakopavaj to...nechaj jej priestor ale zaroven ju neopust,ak pochopis a dokazes to,tak mas vyhrate...ako ju dostat z depky? mne pomohlo jedno- ked ma "niekto" riadne vyprovokoval a nasral!!!
aj ked mnoho ludi si mysli,ze depka je iba...ze sa iba lutujeme,pretvarujeme, nie je to tak,ale jedno viem,pokial sama nebude chciet tak sa z tej depky nikdy nedostane,musi chciet ona!
drz sa!

romantik

To je sice pekne, ale on ma uz nemiluje, vyprchalo to... Bala sa, ze sa pri nej len pretvarujem, co som nerobil... Uz ma nelubi, tak to nema zmysel...

Dakujem Vam vsetkym za prispevky, rozhodla!!!

mamca

Romantik,asi nie si veľmi trpezlivý..? Ak nie je niekto schopný rozprávať o svojich pocitoch,logikou ho nepresvedčíš. Zvládneš milovať ju aj počas jej negatívneho pohľadu na svet a netlačiť na ňu?

romantik

Jej neschopnost rozpravat sa o svojich pocitoch a paranoja, ze by som jej niekedy ublizil alebo ju prestal lubit...

katty19

ale bude, len vytrvaj:) keby si vedel, ako som ja dávala ľuďom okolo seba pocítiť, že mi nie je dobre, jednoducho som bola hrozná, krutá:( ale kto somnou vytrval dokonca, s tým vytrvám aj ja do konca:)
len nech ťa teší, že ste nestratili kontakt a neboj sa ničoho, to prejde:)