Chcem vysadit lieky

fonte

Choď za psychiatričkou a oznám jej, že to chceš vysadiť a hotovo a že ju žiadaš, aby sa to robilo pod jej dohľadom, keďže taký je postup.
Omen, máš tu popísaných veľa príspevkov a mám pocit, že vieš, ako funguje západná medicína.
Postupy z dobrej polovice tvoria farmafirmy, ktoré generujú zisk.
Podľa toho to aj vyzerá. Čo sa týka tých tabletiek a psychiatrov, tak mi povedz, či sa najde nejaký, čo odporučí vysadenie namiesto iných ďaľších a ďaľších donekonečna.
Potom prídu takéto príspevky, lebo ludom nema kto pomocť.

Blanche13

@Omen
Súhlasím s tvojim postojom, hoci ju viem pochopiť na druhej strane vysadiť antipsychotikum je veľmi nebezpečné pre pacienta ...

We-bero9

Dobrý deň, vysadiť lieky od psychiatra je dobrý nápad pretože tie lieky Ťa privádzajú do závislosti a to je niečo čo nechceš dopustiť. Lenže je potrebné si nájsť si zo začiatku prípravky ktoré ti pomôžu túto zmenu ustáť. Samozrejme je zmenu potrebné robiť postupne a nie naraz. Dávky od psychiatra treba postupne znižovať a súčasne ich nahradzovať prípravkami bez predpisu. Napríklad jeden taký prípravok môže byť Allegra ale sú aj iné produkty. Netreba sa vzdávať a postupne sa zbavovať návykových liekov, ktoré Ťa deptajú. Nakoniec aj tie bez predpisu postupne ukončiť.

sleppooooo

Antidepresíva bez predpisu - tonzes.com Účinek se dostavil už po několika málo dnech - lepší nálada, chuť do života, klidnější spánek a usínání. Určitě pomůže v těžším období na blbou náladu a mírné deprese. Mne pomohlo toto.

Omen

Ahjajjaj,
relevantné odpovede v počte 3 tu už máš a ja nemám žiadne výhrady voči nim, naopak zasluhujú si pochvalu! Môžeš čerpať z nich alebo porozmýšľať nad tým, čo ti píšem ja.
Len sa čudujem, že ti neporadila "insitná psychiatrička", ktorá sa opovážila radiť človeku s pokusom o samovraždu (toto robia niektorí psychiatrickí pacienti), čo ty rozhodne nie si.

Ty si a priori neurologický pacient. Neuvádzaš žiadne lieky na imunitu, chronický únavový syndróm ti diagnostikoval neurológ bez imunologického vyšetrenia, či?

Psychiater lieky predpisuje, mení, určuje dávky, tie zvyšuje, znižuje, dáva presný popis ako daný liek vysadiť buď doma alebo LEN pod jeho dozorom. Len on pozná auto aj heteroanamnézu svojho pacienta. Čo jednému pomôže, druhého môže zabiť. Radiť druhému, ako nebrať akékoľvek lieky má nielen morálnu, ale trestnoprávnu rovinu. Aj keď viem, že daný liek spôsobuje pisateľovi nežiaduce účinky, vždy ho pošlem za jeho lekárom.
To, čo ti povedal, je, žiaľ, pravda, môžeš prísť o ID.

Pečeň ničia nielen lieky, ale aj suplementy, niektoré potraviny a tekutiny, ako aj negatívne pocity, ktoré si človek pustí do svojej duše. Cez pečeň prechádza úplne všetko: aj ľútosť, úzkosť, strach, zloba, krivdy, zlosť, závisť, nenávisť...

Atarax NIE je liek na poruchy spánku, ale na úzkosť a proti svrbeniu. Skús si vyriešiť problém so spánkom, aby si nemusela brať žiaden liek. Spánkový režim, relaxácia, meditácia, čaje... Musíš sa vyzbrojiť veľkou dávkou trpezlivosti, ale pôjde to.
Kontrolovať si letáky s nežiaducimi účinkami a keď objavíš ZÁVAŽNÝ problém, lekár ti MUSÍ zmeniť dávkovanie alebo daný liek vymeniť. Ak by tak neurobil, zavolaj si RZP a budeš to mať v papieroch.
Ešte jedna vec, lieky ber pravidelne v rovnakú hodinu, aby si dosiahla vyrovnanú hladinu v krvi - aby nebola raz vyššia, raz nižšia, budeš sa cítiť lepšie. A tiež dbaj o pravidelné vylučovanie, pobyt na čerstvom vzduchu...

kamcika

Pre mňa sú toto také veci s ktorými by som nehazardovala. Tiež som užívala kadejaké lieky. Pribrala som veľa kg, ale pomohli mi.

daniela2

Myslím si to isté, ako Mercury. Len sa to dá vyriešiť jednoduchšie. Choď ku kostolu v čase sv. omše a podaj tamojšiemu žobrákovi jeden rohlík so syrom. Ak budeš veriť, že Ťa to zbaví choroby, určite Ti tým pádom bude trochu lepšie. Treba len veriť. A bude to bez čáry máry fuk a kadidla nejakého liečiteľa.