Zdravím ani neviem prečo sem píšem ale tak vyskúšam to. Mám 20r a doteraz som nemal šťastie na kamarátov. Každý deň mám rovnaký a spoločenský život žiadny:-( Už mám z toho aj depky že som stále sám a nemám ani jedného kamaráta. Prečo to musím byť práve ja čo nemám v tomto šťastie? Vie mi niekto poradiť ako niekoho spoznať?
Som z Bratislavy tak kľudne napíš, budem vďačný.
Život bez kamarátov
aj sa niecomu venujes? sport, auta alebo proste nieco...? je fajn mat nieco taketo, lebo si k sebe tak povediac lahsie pritiahnes ludi s rovnakymi zaujmami
tiez som ako mlada nebola prilis oblubena, ale po case som zistila, ze mi staci jeden-dvaja skutocni priatelia a viac mi ku stastiu netreba.
Viem, že je ťažké byť bez kamarátov. Mám skúsenosti. Ale dúfam, že ešte máš nejakú rodinu a tá môže byť stále oporou ak ju o to požiadaš. Strániť sa však treba falošných priateľov, ktorí ťa ťahajú dole. Dobré je si nájsť nejakého koníčka či už športového alebo kultúrneho charakteru a v tej skupine hľadať spriaznenú dušu. Veľa šťastia pri hľadaní skutočného a dobrého priateľa či priateľky.
Vykaslat sa na nich,vacsinou aj tak natrcia paprcu alebo cakaju aby si to vsetko zatiahol.Ja ich nepotrebujem k zivotu.Treba sa naucit byt sam-poradit si sam v zivote a nie sa stale spoliehat na kamaratov.Pomoz,pozicaj,daj....
Život bez priateľov je ťažký ale je lepší ako s falošnými priateľmi. Možno Ti život prinesie náhodu, kde stretneš úprimnú dušu a v tom spoznáš skutočného a nie falošného človeka. Neprestaň hľadať či už na diskotékach, ak máš koníčka tak v tej skupine ľudí a podobne. Ak máš rodinu tak napríklad rodinný priateľ príde vhod.
no ja veru ani len v kontaktoch v telefone nemam viac ako troch ludi, ktorym pravidelne volavam. :D nepotrebujem k zivotu takych, ktori sa len tvaria ako kamarati.
mne staci jedna jedina najlepsia kamoska, viac mi k zivotu netreba. falosnych "priatelov" som uz zo svojho zivota vytesnila.
Mne stačí, že mám pár ľudí okolo seba, kamarátov a nepotrebujem viac, podľa mňa niekedy je to aj viac na škodu ako na osoh keď má človek okolo seba kopu ľudí.
..kazdemu vyhovuje nieco ine, kazdy je inak socialne nastaveny..
Vsetko je to len o tom, v akej komunite sa pohybujes. Ved treba predsa aj trochu vyjst z takej tej svojej komfortnej zony, ist aj na ine miesta, na ake si zvyknuty a ono to pride. Niekedy clovek spozna zaujimavych ludi tam, kde by to ozaj vobec necakal.