Život bez kamarátov

Príspevok v téme: Život bez kamarátov
Rikk9

Zdravím ani neviem prečo sem píšem ale tak vyskúšam to. Mám 20r a doteraz som nemal šťastie na kamarátov. Každý deň mám rovnaký a spoločenský život žiadny:-( Už mám z toho aj depky že som stále sám a nemám ani jedného kamaráta. Prečo to musím byť práve ja čo nemám v tomto šťastie? Vie mi niekto poradiť ako niekoho spoznať?
Som z Bratislavy tak kľudne napíš, budem vďačný.

potockoo

aj sa niecomu venujes? sport, auta alebo proste nieco...? je fajn mat nieco taketo, lebo si k sebe tak povediac lahsie pritiahnes ludi s rovnakymi zaujmami

terria15

tiez som ako mlada nebola prilis oblubena, ale po case som zistila, ze mi staci jeden-dvaja skutocni priatelia a viac mi ku stastiu netreba.

We-bero9

Viem, že je ťažké byť bez kamarátov. Mám skúsenosti. Ale dúfam, že ešte máš nejakú rodinu a tá môže byť stále oporou ak ju o to požiadaš. Strániť sa však treba falošných priateľov, ktorí ťa ťahajú dole. Dobré je si nájsť nejakého koníčka či už športového alebo kultúrneho charakteru a v tej skupine hľadať spriaznenú dušu. Veľa šťastia pri hľadaní skutočného a dobrého priateľa či priateľky.

martinisko

Vykaslat sa na nich,vacsinou aj tak natrcia paprcu alebo cakaju aby si to vsetko zatiahol.Ja ich nepotrebujem k zivotu.Treba sa naucit byt sam-poradit si sam v zivote a nie sa stale spoliehat na kamaratov.Pomoz,pozicaj,daj....

We-bero9

Život bez priateľov je ťažký ale je lepší ako s falošnými priateľmi. Možno Ti život prinesie náhodu, kde stretneš úprimnú dušu a v tom spoznáš skutočného a nie falošného človeka. Neprestaň hľadať či už na diskotékach, ak máš koníčka tak v tej skupine ľudí a podobne. Ak máš rodinu tak napríklad rodinný priateľ príde vhod.

darienka

no ja veru ani len v kontaktoch v telefone nemam viac ako troch ludi, ktorym pravidelne volavam. :D nepotrebujem k zivotu takych, ktori sa len tvaria ako kamarati.

lompaska

mne staci jedna jedina najlepsia kamoska, viac mi k zivotu netreba. falosnych "priatelov" som uz zo svojho zivota vytesnila.

alenkalienka

Mne stačí, že mám pár ľudí okolo seba, kamarátov a nepotrebujem viac, podľa mňa niekedy je to aj viac na škodu ako na osoh keď má človek okolo seba kopu ľudí.

keity

Vsetko je to len o tom, v akej komunite sa pohybujes. Ved treba predsa aj trochu vyjst z takej tej svojej komfortnej zony, ist aj na ine miesta, na ake si zvyknuty a ono to pride. Niekedy clovek spozna zaujimavych ludi tam, kde by to ozaj vobec necakal.