Gril

Diarra6

My sme kupovali minuly rok plynovy gril od Fieldmannu. Ja osobne som isla po cene, neviem ako to mate vy :-) Lebo co sa ceny tyka, tak lepsie sme asi nenasli. Ale aj funguje dobre, zvyknem na nom varit len ja, muz zakazdym po mne uprace, mame to pekne rozdelene :-D

matka88

tak ono uz podla mna zalezi, ake ma clovek financne moznosti. ja osobne som z tych, ktori prilis vela investuju do takychto veci, neviem ako si na tom ty.

zdeni_richta

no však ale ten pri grile mať zapojený nepotrebuješ. kúpiš plynovú bombu a máš vybavené, postarané. nie je nič jednoduchšie. a báť sa nie je čoho, varí sa na ňom dobre. a veľkosť už je na tebe, to si zvolíš už podľa sebe, čo ti vyhovuje viac. niekto nemá veľa miesta, tak proste aj toto musí brať do úvahy a niekomu je jedno.

matka88

a preco by sa to vobec malo stat? :-D vsak aj doma predsa varis na plynovom sporaku a obavas sa toho, ze vybuchne? tam sa ozaj nemas coho bat, je to vyrobene bezpecne, tak, aby sa nic podobne nestalo.

vandula

ako mňa manžel tiež na taký nahovára, len po pravde, aj mám pred tou plynovou bombou tak trocha rešpekt. nemôže sa stať, že by to len tak vybuchlo?

timejskaJ

my sme mali gril, ale taky starsi typ, ani neviem ci este ide popravde :-D tento rok sme este negrilovali a mam silne tusenie, ze uz bude tak trochu nepouzitelny :-D ale bol super, na plyn, na nom sa lahko robilo, zvladla som to dokonca aj ja. ved na plyne bezne varis aj na sporaku, tam ti nema co chutit inak.