Máte niekto skúsenosti s týmto grilom dellinger.cz ?
Gril
to je tiez pravda. ako ale je vobec nejaka zmena chuti, ked sa robi nieco na plynovom, elektrickom alebo na grile na uhlie?
no tak akože kto grilovať vie a je celkovo dobrý kuchár, tak si podľa mňa poradí úplne s hocijakým typom:)
no ja vobec neviem, ktory z nich dlhsie trva nahriat, ale svokor ma elektricky, griloval on. boli sme tam u nich teraz cez vikend, ked bolo tak krasne. akoze aj masko bolo chutne, ale nemozem teda povedat, ze by sme na to cakali nejak dlho:) ale tak je pravda, ze my sme kecali, svokor varil, takze ja to zhodnotit neviem :-D
asi mas na mysli tie plynove, no nie? lebo pri elektrike to proste vsetko tak nejak dlhsie trva podla mna. vidim to aj na nasom sporaku, kym sa platnicka rozohreje, tak uz aj hladna prestavam byt :D
no podľa mňa sa takisto dá pekne pogrilovať aj na menšom. všetko však záleží od výkonu. niektoré sú fakt mega rýchlo nahriate a vtedy to ide ako po masle, aj keď robíš obed pre viac ľudí.
tak akoze podla mna su aj mensie grily fajn a takisto vies na nich spravit kopu jedla:) zalezi od kvality. vsetko sa da, ked sa chce.
No riadny kus masa si proste vyzaduje plyn, to je vseobecne jasne :-D Na elektrike som sa s tym trapila zakazdym, este to aj dlhsie trvalo. A samozrejme, ze ked mas velku terasu, tak potrebujes aj velky gril, inak to posobi tak celkom vtipne :D
no pri plynovom si vies tu teplotu aj sam regulovat, to napriklad nam na tom vyhovuje.
no ono ide hlavne o to, ze pri tom plynovom je to tak, ze ho zapnes a do piatich minut grilujes, elektricky sa nahrieva ovela dlhsie, tak to je za mna dost taka nevyhoda. kazdemu sa cakat rozhodne nechce :-D hlavne, ked mas nasytit 10 hladnych krkov na dakej party :-D
elektricky neviem, ci chcem, nakolko co sa tyka energii, je to zrejme narocnejsie, aj ked je jasne, ze zase tak casto ho pouzivat nebudeme, ale predsalen.