Muzi nemajú o mňa žiadny záujem

Príspevok v téme: Muzi nemajú o mňa žiadny záujem
Karka88

Prosím poraďte mi, som veľmi hanblivá, ale viem sa už aj prekonať. Zdá sa mi, že na prvý pohľad, keď stretnem nejakého sympatického chlapa s ktorím s A musim baviť napríklad kvôli práci, tak sa mi zdá, že aj ja sa mu páčim. Ale ani jeden nič nerobí, nanajvýš keď ma chlapi stretnú tak s ami pozdravia alebo sa usmeju. Ja sa cítim neistá a bojím sa, že takého chlapa zase stretnem ak keď po tom túžim, niekedy, keď sa objaví na tom mieste ako ja, busi mi srdce a neviem ako to zakryť a radšej sa pozerám inde. Ako to mam ovládnuť? Nikdy som nemala vzťah, aj keď som sa snažila, keď som bola veľmi zaľúbená. Starám sa o seba a som vzdelaná aspoň tak ako ti muži, čo stretávam. Prečo sa nikomu nepáčim? Nikto sa mi neprihovori? Viem, že to vyznieva čudne, ale mam veľké starosti.

Josipe

To ako keby som písala ja. :) Neposobis moc chladne a neprístupne? Si pri nich nervózna lebo nevieš o com sa máš s nimi baviť? Ak áno tak si asi nemala moc možnosti byť v kontakte s chlapmi. Ja sa napr. vyskytujem väčšinou v ženských kolektivoch takže s chlapmi moc komunikovať neviem co tiež spôsobuje že som pri mužoch dosť nervózna a hlavne pri takom ktorý sa mi aj paci to úplne skameniem a neviem co so sebou.