Prosím poraďte mi, som veľmi hanblivá, ale viem sa už aj prekonať. Zdá sa mi, že na prvý pohľad, keď stretnem nejakého sympatického chlapa s ktorím s A musim baviť napríklad kvôli práci, tak sa mi zdá, že aj ja sa mu páčim. Ale ani jeden nič nerobí, nanajvýš keď ma chlapi stretnú tak s ami pozdravia alebo sa usmeju. Ja sa cítim neistá a bojím sa, že takého chlapa zase stretnem ak keď po tom túžim, niekedy, keď sa objaví na tom mieste ako ja, busi mi srdce a neviem ako to zakryť a radšej sa pozerám inde. Ako to mam ovládnuť? Nikdy som nemala vzťah, aj keď som sa snažila, keď som bola veľmi zaľúbená. Starám sa o seba a som vzdelaná aspoň tak ako ti muži, čo stretávam. Prečo sa nikomu nepáčim? Nikto sa mi neprihovori? Viem, že to vyznieva čudne, ale mam veľké starosti.
Muzi nemajú o mňa žiadny záujem
To ako keby som písala ja. :) Neposobis moc chladne a neprístupne? Si pri nich nervózna lebo nevieš o com sa máš s nimi baviť? Ak áno tak si asi nemala moc možnosti byť v kontakte s chlapmi. Ja sa napr. vyskytujem väčšinou v ženských kolektivoch takže s chlapmi moc komunikovať neviem co tiež spôsobuje že som pri mužoch dosť nervózna a hlavne pri takom ktorý sa mi aj paci to úplne skameniem a neviem co so sebou.