Muzi nemajú o mňa žiadny záujem

Príspevok v téme: Muzi nemajú o mňa žiadny záujem
Karka88

Prosím poraďte mi, som veľmi hanblivá, ale viem sa už aj prekonať. Zdá sa mi, že na prvý pohľad, keď stretnem nejakého sympatického chlapa s ktorím s A musim baviť napríklad kvôli práci, tak sa mi zdá, že aj ja sa mu páčim. Ale ani jeden nič nerobí, nanajvýš keď ma chlapi stretnú tak s ami pozdravia alebo sa usmeju. Ja sa cítim neistá a bojím sa, že takého chlapa zase stretnem ak keď po tom túžim, niekedy, keď sa objaví na tom mieste ako ja, busi mi srdce a neviem ako to zakryť a radšej sa pozerám inde. Ako to mam ovládnuť? Nikdy som nemala vzťah, aj keď som sa snažila, keď som bola veľmi zaľúbená. Starám sa o seba a som vzdelaná aspoň tak ako ti muži, čo stretávam. Prečo sa nikomu nepáčim? Nikto sa mi neprihovori? Viem, že to vyznieva čudne, ale mam veľké starosti.

diidi

skus teda zobrat iniciativu do vlastnych ruk. viac chodit medzi ludi. mozno ti chyba to take odhodlanie len tak sa do niecoho pustit.

Parker

Treba byť fyzicky príťažlivou, muži v tomto moc nešpekulujú, proste ak sa nejakému páčiš, tak ti to dá najavo. Pekná žena nemá problém si nájsť chlapa, v mojom okolí je veľa pekných žien a žiadna nie je sama.
Ak sa muži k ničomu nemajú, tak ten záujem tam nie je, lebo sa im nepáčiš. A platí to aj opačne, ak sa žene muž nepáči, dá to jasne najavo nezáujmom. Všetko ostatné je len klišé.

martinisko

posli mi fotku a ja ti poviem ci si pekna

inak to neni tvoja vina ze ta neoslovuju,to je ich chyba
chlap ma mat gule,odvahu na to ta oslovit,slovensky su celkom polovolne,sexualne ked ma muz sebavedomie a kuraz

takze to neni tvoja chyba.

Libertz

Ja som ti este davnejsie tu ponukal emailovu komunikaciu, na neco by sme prisli. Ale na to si mi nereagovala/ignorovala. Teraz tu pises ze poradit. Tak ja neviem co chces..

Karka88

Áno bolo by to jednoduchšie. Ale ja nerozumiem, prečo nemá nikto o mňa záujem. Paci sa mi ten chalan ale ani iný za mnou nejde. Vraj, keď som neistá a neprirodzene chlap za mnou nepôjde ani keď sa mu páčim. Prečo?
Naozaj som veľmi nešťastná, neviem sa poriadne sústrediť a som unavená.
Poraďte mi, ako sa mam z tej neistoty pri chlapoch, čo sa mi páčia dostať? Sama si neviem dat rady.
Čítala som, že chlapa treba vypustiť, lebo vraj cíti podvedome nátlak aj na diaľku aj keď sa nebavím. Podľa vás je to pravda? Prečo ich mam vypustiť?
Kamarátka mi radila riešiť chlapa len keď príde, ale za mnou nikto nepríde. Vraj možno som neprirodzena. Tak som si myslela, že musim ísť ja za ním. Za tým prvým som išla sa baviť, za tým druhým nemám odvahu. Všimne si to chlap pri komunikácii so mnou, že sa mi páči?

Varus

Všetko si robia ľudia sami. Keby sme sa správali podľa toho, ako a čo cítime, tak by možno vznikalo aj viacej tých vzťahov. Lenže ľudia sa budú radšej správať ako blbci a potom to tak aj vyzerá. A pritom je to tak jednoduché niekomu úprimne povedať čo k tomu dotyčnému človek cíti.

Ale nie, ľudia sa radšej budú hrať na nedostupných, budú sa tváriť, že ich ostatní nezaujímajú, ženy budú radšej preferovať skôr tých "bad boys" akoby si mali naraziť na nejakého normálneho chlapa. Potom tieto ženy, ktoré túžia po normálnom vzťahu budú akurát tak sklamané.

Ďalej sa ľudia budú prizerať na dotyčného o ktorého majú záujem dovtedy, kým ten človek nezačne randiť s niekym úplne iným a potom si akurát tak môžu búchať hlavu o stenu so slovami "Prečo som nespravil prvý krok".

Ďalej majú ľudia predsudky už v prvých minútach, ak sa im niekto páči. Radšej si povedia v hlave, že "určite je zadaný/á", "určite by o mňa nestál/a", "ona/on je vyšší level ako ja", "nemám na to, aby som ju/ho zbalil/a".

Ďalej sa budú zatajovať rôzne fakty, že jedna alebo druhá strana nemala nikdy vzťah alebo sex, pretože sa boja automatického odmietnutia po zistení týchto faktov. Ďalej si ostatní myslia, že ženy nejdú po chlapoch, ak nevyzerajú ako z módneho časopisu a nemajú vlastný byt, dom alebo auto.

Je toho naozaj veľmi veľa. Možno keby ľudia nemali toľko predsudkov a nebáli sa odmietnutia, tak by si možno už dávno na niekoho narazili. Potom sú tu ľudia, ktorí nemajú jednoducho šťastie celkovo na vzťahy, pretože za tým niečo je. Toto je ale téma už úplne o niečom inom o čom asi písať nebudem, pretože veľa ľudí na takéto veci jednoducho neverí.

sybyla

trosku viac sebavedomia a nedavat najavo neistotu a ze sa nezaujimas, potom sa netreba cudovat, ze chlap neprejavi zaujem.

blueberryNN

Ked sa naschval tvaris, ze si chlapa nevsimas, oni to beru tak, ze si ich nevsimas a nezaujimaju ta. Preco by to mali brat inak? Sama si odpovedas - ked sa ti ktosi paci, tvaris sa, ze ta nazaujima. Tak aky dovod by mali mat na to, aby sa chceli s tebou spoznat? To je rozdiel medzi tym, ze ta niekto oslovi alebo nie. Tvarit sa uzavreto a bez zaujmu alebo byt otvorena a komunikativna. Obrovsky rozdiel.

Karka88

No ale dokedy mama čakat, kým ti muži, ktorým s A údajne páčim a boja sa alebo hocičo urobia nejaký krok? Prečo ho k iným ženám spravia?
Prihovorila som sa jednemu chlapovi, pozeral po mne a poznáme sa trochu, bol fajn aj zábavný. Potom som ho stretla po čase a zase som sa s ním bavila, odpovedal aj s anie o pýtal, ale bol nejaký bez života, ponáhľal sa. Teraz sa cítim hlúpo, že som sa mu nemala prihovoriť. Bojím sa, že zistil, že s ami paci.
Ako cítia moju neistotu?
Paci sa mi jeden dalsi, ale myslím si, že na neho nemam. Veľmi sa ho hanbím, neviem co mam robiť, keď ho stretnem. Radšej si ho nevšímam a akoze. Predtým sme sa bavili, ale zablokovala som sa pri ňom. Podľa vás on to vie alebo si myslí, že nemám a záujem?