Prosím poraďte mi, som veľmi hanblivá, ale viem sa už aj prekonať. Zdá sa mi, že na prvý pohľad, keď stretnem nejakého sympatického chlapa s ktorím s A musim baviť napríklad kvôli práci, tak sa mi zdá, že aj ja sa mu páčim. Ale ani jeden nič nerobí, nanajvýš keď ma chlapi stretnú tak s ami pozdravia alebo sa usmeju. Ja sa cítim neistá a bojím sa, že takého chlapa zase stretnem ak keď po tom túžim, niekedy, keď sa objaví na tom mieste ako ja, busi mi srdce a neviem ako to zakryť a radšej sa pozerám inde. Ako to mam ovládnuť? Nikdy som nemala vzťah, aj keď som sa snažila, keď som bola veľmi zaľúbená. Starám sa o seba a som vzdelaná aspoň tak ako ti muži, čo stretávam. Prečo sa nikomu nepáčim? Nikto sa mi neprihovori? Viem, že to vyznieva čudne, ale mam veľké starosti.
Muzi nemajú o mňa žiadny záujem
chlapi tu neistotu citia, to si pamataj ;)
pamataj si jedno, ked budes v seba trosku verit tak sa aj ludia okolo teba zacnu inak spravat :)
Pravidlo číslo 1:
To, že sa ti nikto neprihovorí, neznamená, že sa nepáčiš :)
A teraz trochu prakticky. V skutočnosti môžeš byť veľmi pekná a príťažlivá. Možno len dávaš minimálne šance, aby sa ti niekto prihovoril, prípadne je to o mužoch, ktorých stretávaš (sú hanblivejší, zadaní, čakajú, že si na čelo nalepíš tabuľku s nápisom "poď sa so mnou rozprávať, si mi sympatický" a podobne). Ak sa vieš s mužmi rozprávať ohľadom práce, tak sa s nimi rozprávaj ohľadom práce a daj im tak viac času na to, aby dačo vymysleli a pozvali ťa na čaj :)
Pokiaľ budeš stále taká hanblivá a budeš uhýbať pohľadom, asi sa tým mužom ani nebude chcieť veľmi s tebou dávať do reči. Treba sa prekonať, ak chceš mať niekedy vzťah.
Robis chybu ze uhnes pohladom.Prave pohlad do oci druhemu pohlaviu je prejavom zaujmu.Nauc sa (aj ked len zo zvedavosti) pozerat muzovi o ktoreho mas zaujem do oci.On vyciti ze sa mu pacis a podstupi potrebne kroky.Ak to tak neurobi,je babrak a bude toho lutovat(ak nieje zadany).
kolko mas rokov? Ja sa v tychto veciach aj celkom vyznam, takze ti mozem poradit z chalanskeho uhlu pohladu. Len je to na dlhsie jako tuto to vypisovat. Diskutabilne. Mozem ti sem dat mail ked chces a tam mozeme komunikovat o tom. Dojdeme nato kde je problem.
Thomas-123 - Prosím ťa, prestaň na ženy tak zatrpknuto útočiť. Len sa strápňuješ. Radšej si choď hľadať babu.
Tak nemám problém sa s ním baviť. S takými som potom kamarátka a majú ma radi. Jedna kamoška tvrdi, že sa správam neprirodzene asi.
Ako zistiť ci muž vie, že sa mi páči?
A ak nejakého nájdeš nebudeš k nemu nič cítiť? Povieš si ,,nooooooo je milý je dobrý ale ehmmmmm noooooo ja neviem - neni ttam iskra no"
Presne aj ja skameniem. Neviem si pomôcť. Kamoška ma postrčila a tak som sa jednemu prihovorila aj sa bavil aj zasmial. Oficiálne s nimi viem hovoriť. Ale keď je taky chlap nablízku, neviem kam sa pozerať.
Chcela by som vedieť či pôsobím chladne a preto sa nikomu nepáčim. Ako sa dá zistiť ci chlap na mne vidí, že sa mi páči?