31 ročný chce 18 ročné

Príspevok v téme: 31 ročný chce 18 ročné
Dominicka91

Ahojte, nedávno k nám na pobočku na vyššiu pozíciu prišiel nový kolega. Hneď mi padol do oka a tak som si pozisťovala že je nezadaný. Ja mám 29 a on 31. Len tak medzi rečou som ho pozvala na kávu na čo mi s úsmevom a kľudom odvetil že on nerandí s 30 ročnými keď môže mať 18 ročné. Ostala som v šoku.
Neviem čo mám teraz robiť keď ho stretnem, je mi trápne. Ako by ste sa zachovali? :(

Varus

Parker to, že jej povedal, že na čo by mal ísť na rande s ňou, keď môže ísť s nejakou 18 ročnou, je jedna vec. Ale prečo by ho mala hneď fackovať ?

Však môže byť rada, že jej to povedal na rovinu a neťahal ju za noc ako niektorí muži. On ju aspoň postavil pred hotovú vec a každý si išiel po svojom.

To znamená, že keby som ja pozval nejakú 20 ročnú babu na kávu a povedala by mi, že na čo pôjde s 27 ročným chlapom na kávu, keď môže ísť s rovesníkom, tak by som jej mal dať hneď facku ? To je neskutočne prehnaná reakcia. Takto by reagoval s prepáčením len idiot.

zahorko

možno si proste len potrebuje niečo dokázať. a ako ak na neho mladé letia, tak ako prečo by mal povedať nie, ak mu to takto vyhovuje. no koho by to nepotešilo tak si povedzme

vricka86

ved pockaj raz ho taka mlada vymeni za mladeho a mozno si to uvedomi. ono to nebude mat dlheho trvania a hlavne, tazko takto podla mna najde taky ten kvalitny vztah a nie len ulet

Parker

Dominicka91 mala si mu dať facku až by mu sopel na krku závit vyrezal. Naučil by sa slušnejšiemu správaniu a možno aj výška ega by sa mu trochu upravila. Ináč pre 31 ročného capa nie je 18 ročná primladá?
Ja keď som mal 28, istý čas som chodil so 17 ročnou a teraz po rokoch mi to pripadá, že fakt primladá bola. Žena okolo 30tky je už tak akurát a ak je ešte bezdetná, tak už je najvyšší čas.

gogora

Akoze ono sa hovori, ze chlapi si hladaju mladsie partnerky, ale ked je to vyslovene len na jednu vec, tak mam na to aj ja svoj nazor a dobre, ze si s nim nakoniec nikam nesla :)