31 ročný chce 18 ročné

Príspevok v téme: 31 ročný chce 18 ročné
Dominicka91

Ahojte, nedávno k nám na pobočku na vyššiu pozíciu prišiel nový kolega. Hneď mi padol do oka a tak som si pozisťovala že je nezadaný. Ja mám 29 a on 31. Len tak medzi rečou som ho pozvala na kávu na čo mi s úsmevom a kľudom odvetil že on nerandí s 30 ročnými keď môže mať 18 ročné. Ostala som v šoku.
Neviem čo mám teraz robiť keď ho stretnem, je mi trápne. Ako by ste sa zachovali? :(

ahjajjaj

Také čosi ako on si vôbec nezaslúži, aby si sa kvôli nemu cítila trápne. A keď je jeho fyzický vek 31, jeho psychika je na úrovni 15-ročného. A taký ani kávu nemá čo piť, nie to ešte že s Tebou. V zamestnaní o tom s nikým nehovor. Ešte by tam boli reči, že pomsta ohrdnutej. Jednoducho ho ignoruj, ale keď si to práca vyžaduje, aby ste spolupracovali, tak spolupracuj s ním, akoby nič.

Varus

Dominicka91 to, ako akým spôsobom ťa odmietol bolo naozaj detinské, ale určite si z toho nerob veľkú hlavu, myslela si to dobre a u mňa máš veľké plus, že si spravila prvý krok. Bohužiaľ to je nejaký pako, ktorý si potrebuje niečo dokazovať.

Ale určite si neber radu, ktorá ti tu bola ponúknutá nižšie, aby si nikdy ako prvá nepozývala chlapa na rande. Na tom absolútne nič nie je zlé a ver mi, že iní chlapi by boli za to naozaj radi, pretože každá čaká, že chlap spraví prvý krok asi naozaj vo všetkom.

Ja som si písal s bývalou kolegyňou jedného času, ktorú som si pridal na sociálnu sieť a prvá ma pozvala na stretnutie. Chcel som to urobiť ja, ale jednoducho bola rýchlejšia. A určite ma to potešilo, pretože je to niečo, čo sa nestáva každý deň, že žena pozve niekoho na rande alebo nejaké stretnutie. Ja som bol naozaj rád.

Takže, ak to budeš chcieť urobiť aj na budúce pri inom chlapovi, tak určite nezaháľaj. Nie každý musí byť taký pako ako tento.

In blossom

Prvu chybu si spravila, ze si ho pozvala na kavu. Nikdy by som nepozvala ja chlapa na prve rande, prvy impulz musi prist z jeho strany, ak nie, tak nie. Ty si ocarena nim, on tebou nie, lebo by ti toto nepovedal. Je to arogantny typek, lebo ked ta aj chcel odmietnut, mohol zvolit normalnu odpoved, nie tak pubertalne trapnu. Apropo, co sa veku tyka, tak je to len o chemii/pritazlivosti medzi dvomi. Moze chciet 18rocne, ale ak sa zalubi aj do 40rocnej, tak bude za nou behat ako kohut. Podobny pripad mam v blizkej rodine, chodil s babami 17-20 a par rokov zil so 42rocnou, ktorej zobal z ruky :D Laska je mocna.

A tento kohutik este nestretol tu pravu (a ty to nie si, zial), az to pride, nebude riesit vek ani nic.

A ty sa pouc do buducna, nikdy, naozaj nikdy nevolaj prva chlapa na kavu/rande. A ako sa spravat pri hentom? Neviem no, asi by som ho vzdy len odzdravila a nestracala s nim ani slovo, nezasluzi si ho. Odmietnut sa da predsa aj normalne, nie tak hlupo a ponizujuco. Az sa mi ziadat povedat nieco o velkosti jeho viescoho, lebo normalny sebavedomy chlap sa nesprava ako pubertak a neuraza zeny len tak pre nic zanic.

ovomaltine

Mozno chodi za este mladsimi, co ti bude hovorit, alebo za chlapmi. Bud rada, ze ta nevodi za nos. Z tej odpovede si nic nerob, ber to ako srandu, alebo akoby nic nepovedal a bud rada za otvorenost.

dudinka57

Ty sa nemas preco hanbit :) Ak ma potrebu balit take mlade dievcata, asi este nie je zrely na normalny vztah, mozno je aj lepsie ze ste spolu nikam nesli :)

DoktorExitus

Nemáš sa prečo hanbiť. Netaktne sa správal on ku tebe ako žene.
A myslím si, že môžeš byť rada, lebo by si skončila ako tie 18 ročné, ktoré má iba na jednu noc (dá sa to usudzovať z jeho vyjadrenia).
A čo sa týka vekového rozdielu, tak ako niektorým mužom sa páčia veľmi mladé tak to platí aj o ženách. 100 ľudí 100 chutí, sme rozdielni a jedineční.

blueberryNN

Predstieraj, akoby si sa nikdy nic nebola opytala. Ved na nom vobec nezalezi. Hod to za hlavu. On nie je dolezity.

Noodle

Ale si fandí. :D
No tak chce čerstvo dospelé baby, čo narobíš. Prečo sa cítiš trápne? Vykašli sa naňho.