Ide to so mnou dole vodou.

Príspevok v téme: Ide to so mnou dole vodou.
AMUP92

Mám jeden problém. Ja to nazývam,že mám v sebe neviditeľné kurvítko, ktoré spoľahlivo odpudzuje ženy/dievčatá v mojom okolí. Mám pár mesiacov pred 30 a aj keď som vyštudoval vysokú školu, postavu mám zlatý priemer 185 cm a 90 kg a myslím, že nevyzerám najhoršie nakoľko si pestujem a starám sa o hustú a upravenú bradu a vlasy som vymenil za pohodlie holej hlavy (bohužiaľ vlasy mi nechceli na hlave už držať :-) tak ohľadom vzťahov je to katastrofa. Keď som mal 21 tak sa mi podarilo zbaliť dievča mojich snov, s ktorým nám to vydržalo neuveriteľných 5 týždňov a odvtedy to ide so mnou dole vodou. Sex som nemal 6 rokov a pusu som nedostal 2 roky (bohužial jednalo sa hlavne o dievčatá na akciách kde sme boli opitý). Pomaly ale isto ma užierajú depky nakoľko takmer všetci v mojom okolí kohosi majú akurát ja som stále sám. Skúšal som možné aj nemožné, rôzne štýli obliekania, balenie na zoznamkách, balenie v reáli, chodiť kade tade aby sa zvýšila pravdepodobnosť, že niekoho stretnem a nič. Keď aj som sa niekomu zapáčil alebo preskočila iskra tak bud som to kolosálne posral alebo sa mi jednoducho nepáčila a dalej som to neriešil. Neprispieva mojim problémom ani to, že mám problém pri sexe vyvrcholiť a ako pribúdajú roky a vyfajčené cigarety a vypité pivá tak myslím, že začínam mať problém s erekciou.

Momentálne som v období kedy sa čoraz viac uzatváram do seba, na párty alebo do baru je námaha ma vytiahnúť, svadbám a spoločeným akciám sa vyhýbam nakoľko som tam vždy chodil sám a proste mi to ubližuje ked tam je každý spárovaný a samozrejme som ešte aj drevo na parkete a tým že sa čoraz viac nad tým všetkým utápam tak sa už ani neusmievam a stále viac sa dievčat bojím a tým pádom sa bojím flirtovať.

Mojou veľkou chybou v minulosti bolo, že som sa klamne domnieval, že som fešák a že mám šancu u najkrajších dievčat (bol som ozajstný naivný IDIOT) a bohužiaľ až pred 4-5 rokmi mi došlo, že dievčatá sú krásne aj keď sú možno trocha pri sebe alebo nevyzerajú ako modelky.

Zaujímavým faktom je, že partnerky mojich kamarátov ma neznášajú, neviem prečo, proste aj keď sme niekde snažím sa pôsobiť čo najviac v pohode a baviť sa na rôzne témy, nikoho neurážam, skôr som ten tichší a aj tak majú problém ma odzdraviť a keď je možnosť do mňa rýpnuť tak to využijú, pritom už kamarátov nikde neťahám na pivo ani na akcie z čoho by mohli byť naštavané, proste nechápem.

Neviem ako ďalej, dal by som čokoľvek za to aby som nad tým nerozmýšľal ale je to stále horšie a horšie. Strácam nádej, že niekoho spoznám s kým budem šťastný. Uvedomujem si, že by som mal byť vďačný za to, že mám super rodinu, som zdravý, dobrú prácu, priateľov, mám kde bývať, ale stále mi chodí po rozume iba jedna vec a tou je to, že som sám. Čoraz viac ma prepadá úzkosť a strach a bojím sa, že ma budú trápiť psychické problémy. Nečakám tu radu ako to napraviť, ja viem ako to napraviť, akým byť, ako sa chovať (chodiť do spoločnosti, viac sa usmievať, byť kamarátsky a pomáhať, cvičiť, nefajčiť, skúšať oslovovať a nadviazať nové priateľstvá/kontakty, byť zmierený ako to je a vážiť si to čo mám) všetko viem a predsa robím presný opak. Nečakám radu, kritiku si vypočujem jediné čo som chcel je niekde to napísať pretože ma už nebaví držať to v sebe.

alicka34

Cele je to podla mna o nadstaveni. Ak sa budes takto zhadzovat a vraviet len o tom, preco nemas zenu, tak si ziadnu ani nenajdes. Cele vyzarovanie cloveka je aj o tom, ako sam seba vnima a velmi sa to vie na celkovom vnimani odrazit

MarciH

Ahoj,
všimla som si, že tento problém rieši viacero mužov, a tak som v tejto téme nahrala video, ktoré nájdeš na Youtube kanáli. Mohla by som ti sem napísať viacero podnetov, ktoré mi pri čítaní tvojej otázky napadli, ale takmer všetky nájdeš priamo vo videu - www.youtube.com

Kamka2

A čo takto prestať fajčiť a piť? Pomohol by si tým svojmu zdraviu, a Tvoje telo by Ti v budúcnosti poďakovalo.

Dnes je veľa ľudí slobodných aj v "staršom" (dávam to do úvodzoviek lebo všetko je relatívne; niekomu mladšiemu od Teba môžeš pripadať už starý, a staršom ľuďom zas ešte mladý) veku. Ja zas v mojom okolí poznám takých. Ľudia si nachádzajú partnerov aj v staršom veku, len možno v Tvojom bezprostrednom okolí je to inak.

Keby si išiel na rande niekam na kávu, máš predstavu o čom by si sa s tou dievčinou bavil? O minulosti, o Tvojom smútku že si bez vzťahu, alebo napríklad o nejakých záľubách, hobby, obľúbených aktivitách, obľúbených knihách či filmoch (aj prečo sú práve tie tvoje obľúbené), o rodine, priateľoch, o detstve, skúsenostiach z minulosti, predstavách do budúcnosti?

Ja by som Ti možno navrhla niečo takéto: skús ísť s niekým len tak nezáväzne na kávu. S tým že neočakávaj že sa z toho hneď a nutne vyvinie vzťah, skôr len tak, aby si si trénoval schopnosť konverzácie. Môže sa stať, že si s niekým padnete do oka a vyvinie sa z toho niečo viac, a ak nie, tak zase budeš mať skúsenosť. Ja som v minulosti bola na nejakých internetových zoznamkách (nie typu Tinder a pod.) a na tých kvalitnejších, kde človek musí napísať trochu viacej o sebe a o svojich záľubách mi napr. prišlo zaujímavé si pozrieť aké knihy ľudia čítajú. Rovnako ak keď ideš na nejaké kávové rande, môžeš sa len tak nezáväzne porozprávať a trebárs sa dozvedieť zaujímavé historky a príbehy zo života iných. Proste je to o poznávaní ľudí. Iskra sa môže vyvinúť hneď alebo aj neskôr.

Trénovať šport (čo Ti tu poradila ajjajjaj) je tiež dobrý nápad; podľa mňa, ak by si vymenil šport za ten alkohol a cigarety, tak by to všetkému len prospelo.

Ešte ma napadlo že by ste sa vy dvaja s touto prispievateľkou podo mnou mohli zísť na káve, ak bývate niekde nie veľmi ďaleko od seba. Vekovo ste na tom podobne a vzťahovo asi tiež :-) Možno by z toho niečo bolo....

ovomaltine

Josipe, tiez nie som na zoznamky, ale pocula som uz aj skvelych chlapov uvazovat o tom, ze sa tam daju. Ocitnu sa sami v cudzom meste, state a uz to je.

Josipe

Ahoj veľmi dobre poznám tu bolesť. Lebo tak sa presne dajú opísať tie pocity, ako bolesťou. Som žena a budem mat o pár týždňov 27 a moje skúsenosti so vzťahmi 0 a vyhliadky na vzťah tiež 0. Celý zivot som len v ženských kolektívoch. Nemám vôbec príležitosť sa zoznámiť s nejakým mužom. Už som z toho zúfalá. Čiže aj moja komunikácia s mužmi nie je moc dobrá keďže to nemám kde trénovať. Je tam ďalších XY faktorov prečo som sama ale to sa mi tu nechce rozpisovať. Tiež všetci v mojom okolí poparovani. Už to aj beriem tak rezignovane. Pripadám si jak úplný odľud. Každý mi radi zoznamky lenže ja zoznamky nenavidim. Keď som sa nedávno konečne odhodlala že sa zaregistrujem na jednej tak to aj zostalo iba pri tej registrácii. Keď som si už mala vyplniť profil a dat fotku tak hneď ma prešla chuť. Uvedomila som si zúfalost a tragikomickost celej situacie. Ze kam som sa až dostala, že nie som schopná si nájsť vzťah v reálnom živote a aby som ho našla tak sa musím niekde vystaviť na internete ako nejaký tovar a ešte si platiť za to aby som sa vlastne s niekym zoznámila. Cítim obrovský odpor k zoznamkam. Tiež neverím ze si vôbec dokonca života niekoho najdem. Som už tak psychicky vyčerpaná že ani neviem ci vôbec som ešte schopná sa do niekoho zaľúbiť a niečo s nim budovať. Aj by som chcela ale nemám na to síl ?. Takže chapem tie pocity. Ja ti teda radiť nebudem len ohľadom toho fajčenia a pitia. Ak moc fajčis tak to asi z teba cítiť. Mne by napr. vadilo na chlapovi keby fajčil a pil. Keď nemáš tiež energiu tak ako ja niečo zmeniť tak by bolo asi lepšie sa pozerať po babach ktoré si tiež občas zapália a vypijú takým to vadiť nebude.

ahjajjaj

ahoj, z mužov robí fešákov nie výzor, ale sebavedomie. Venuj sa športu, nemysli furt na baby. Skús sa zoznámiť cez internet. A tie blbosti, že odpudzuješ ženy, sú fakt blbosti. Baby nemajú rady zatrpknuté stĺpy nešťastia, a keď sa bavíš o tom, aký si nešťastný.
A priateľky či manželky Tvojich kamarátov možno nemajú rady ani iných kamarátov svojich partnerov, nielen Teba, takže to neber osobne.