Zacal som brat kombinaciu koenzym Q10(15mg)+horcik(40mg).Neviem,ako dlho by som to mal brat,ci je to uzitocne pre organizmus a tiez,kedy ho mam brat,ci pred jedlom alebo az po jedle.Poradte,ak viete.
Koenzym Q10
A dobré to je? Aké veľké balenie si kupuješ?
tento uzivam uz dlhsie izerex.sk mne zase tento uplne najlepse vyhovuje. predtym som mala iny, ale ze na skusku zoberiem nieco nove a to som tento vtedy kupovala a uz som potom nespekulovala iny skusat ani.
Daj do googlu Coenzyme q10 vesisorb. Ja som robila vlastny "research", ktory q10 je najlepsi, a suverenne tento.
Ako myslis, ze ake hodnoty by mal mat? To neviem, ale viem, ze je dobre ho uzivat spolocne s vitaminom E a C :)
skor by som riesila zlozenie, no napriklad ani ja sama neviem, ake hodnoty by mal mat....
ahojte, chcela by som sa opytat, pozerala som si nejake koenzymi. ale podla coho sa rozhodnut, ktory objednat? mam sa riadit cenou? ak zlozenim, tak co by som tam mala hladat? :D
ja si kupujem od sunday natural koenzym, bez laktozy a prisad je Q10 Ubichinol sa vola presne
Koenzym Q10 - www.zelenyzivot.sk
Borek, na tej spomenutej stranke je nadherny popis, chyba vsak zmienka, ze v poslednom case klinicke ucinnosti boli dosiahnute s podstatne vacsimi davkami....
Info o koenzyme Q 10 pre tych,co o nom hladaju nejake informacie.