alexaja tak to si stastny clovek, to vela ludi nevie a makaju od svitu do mrku :)
Pracujete z domu? 6 rád, ako si udržať zdravú rovnováhu medzi prácou a oddychom
mne práca z domu vyhovuje, viem si rozdeliť deň podľa seba a teší ma o to práca viac.
niekedy sa ale aj na kvalitnej kancelárskej stoličke dá tak vykrútiť, že mňa vie chrbát bolieť aj na nej :)
tiež mám home office a aby moj chrbat velmi netrpel, tak som si kupila kvalitnu kancelarsku stoličku
Homeoffice je pre mna strasny trest, neviem sa doma sustredit, tak ao v praci
tiež som už skoro rok doma na home office a tiež som si kvoli tomu musela kupit novu stoličku www.kancelarskestolicky.com novy stol novy notebook
ja som mala chvilu homeoffice ale bol to pre mna za trest, nespravila som tolko toho co som chcela, lebo ma furt nieco rozptylilo, potom ma to stvalo
presne tak, clovek po tom pri home office tuzil, no podla mna u kazdeho, kto mal pocas pandemie doma aj deti to prvotne nadsenie proste preslo, kedze nebol ani taky pokoj a hlavne praca sa neda spravit v takom mode ako v kancelarii, kedze doma treba aj varit aj sa postarat o deti
ano, kedysi sme to vsetci chceli a teraz sme stastny, ze mozeme ist do kancelarie. je to nieco podobne ako deti do skoly. kedysi chceli byt len doma a teraz ked boli, tak sa uz tesili aj do skoly. proste ta socializacia je potrebne k zivotu!
len keby tej prace nebolo tak vela. Pretože cely den sedim pri PC, už ma boli chrbat a akuirat som dospela do faze, kedy si musim kupit novu kancelarsku stoličku, pretože ma z mojej strarej boli chrbat :(
Práca z domu, ktorú sme si celé roky mnohí priali ako benefit od zamestnávateľa, je zrazu skutočnosťou aj pre tých, ktorí o ňu celkom nestáli. Už sme na vlastnej koži zistili, že home office má výhody aj nevýhody. A okrem iného vplýva aj na duševné a fyzické zdravie.