Ako si nájsť frajera?

Príspevok v téme: Ako si nájsť frajera?
Amifox

Ahojte, už dlhšiu dobu ma trápi jedna vec. Mám 20 a stále som ešte s nikým nechodila. Roky ubiehajú strašne rýchlo a ja nechcem svoj prvý vzťah zažiť v 25ke alebo 30ke, kedy je to už naozaj seriózne, vážne, páry si zakladajú vlastnú rodinu, bývanie, prácu atď. Chcem vzťah, v ktorom si budem ešte môcť užívať, cestovať a neriešiť žiadne ,,dospelácke" veci. Bojím sa, že to prepásnem. Vedeli by ste mi poradiť, kde by som si mohla nájsť nejakého frajera? Pretože obvykle nechodím na žiadne párty, drinky ani do spoločnosti. A určite si nechcem zakladať účet niekde na tindri.
Ďakujem.

radoslavka

citala som ze teraz celkom ficia tie rychle rande...kde mas niekolko minut na zoznamenie sa s dotycnym clovekom...a ked preskoci iskra mozete si zacat pisat a stretavat sa :)...

WonderWoman

Ked nikam nechodis, je to problem. Sama nie som zastanca zoznamovaciek cez net. Castokrat konverzaciou ci uz 2 minutovou si urobis obraz o cloveku ovela rychlejsie. Teraz pre single ludi v case korony je to ovela horsie, minule som nad tym rozmyslala, ze veru maju to tazke. Ja napr som stretla partnera na ulici vonku, len sa mi prihovoril. Takze treba sa pozitivne naladit a byt otvoreny vsetkym moznostiam.

Ondo1994

Musim reagovať, pretoze mi to neda. Máš 20, mladá slečna.. Asi nemáš kamaratov, chceš frajera lebo si myslíš ze stratíš roky. Lenze mala by si si polozit otazku preco? Ujde ti vlak? Veď kolko ludi by chcelo lasku svojho zivota, ja som tiez nikoho nemal a to mam 26 ani len za ruku som sa nedrzal s dievčaťom. A nefnukam, beriem ako to je. Ale prvom rade by si mala nájsť kamaráta, frajera neskôr.. Chces vsetko hneď.. Trpezlivosť ruze prináša.. Takže nesmut, stihnes všetko...

1994ka

Ano ja viem, že to nie je lahke a to "treba mať" sa nestane mavnutim prutika. Sam mam 4 ludi, s ktorymi sa stretavam a je možne si s nimi vyraziť v mladom štyle dakde sa zabaviť alebo posedieť, vylety, takže na tom nie som bohvieako a tiež moc neviem ako sa k nim dostať, keďže taketo veci sa vacsinou formuju v mladosti - spoluziaci, kruzky, sporty, ine aktivity..toto vsetko su miesta, kde si s ludmi vyslovene nutena sa zoznamiť, pretože ak ste napr. jeden tim, nebudete tam sedieť akoby ste sa nemuseli poznať...alebo ak si sučasťou nejakeho turistickej skupiny tak tiež sa k nim prihovoriš, ked uz spolu idete na tu turu...

Libertz

Almarinos- ja by som kludne rad taketo neco dal, aj komunikoval, aj isiel von ale vidis ze dotycna slecna na mna uz vobec nereaguje tak asi az tak velmi nechce skusat. Tu je predsa iny typ ludi ako na zoznamkach, kde je x uchylov a jak pise aj zufalcov normalni chalani sa tam stratia.. aj kamaratstva sa takto daju najst, ja som nasiel aj tymto sposobom vselikde.