fmfian - mas zvlastne prispevky, hladas rady, a podakujes za pomoc. Potom napises ze si na to prisiel. Co ma zaujalo u teba, ze hladas odpovede na pomerne " jednoduche" otazky. Mna konkretne moc nebavi na to reagovat. Ale to neznamena,.ze nemozes polozit taketo otazky. Ale riesis tu dost elementarne veci. Elementarne=zakladne (keby nieco vysvetlil som ti to :) )
Nad ktorymi sa ostatni mozno nepozastavia. Ja teda moc nie. Ale viem, ake je niekedy tazke najst odpoved.
Na to je forum. Popravde sem uz vela ludi nechodi.
Ospravedlnoval som sa aj ja volakedy a naozaj dost. Za to aky som a co som " porobil"
Kedze toho bolo niekedy prilis, rozhodol som sa, ze sa prestanem ospravedlnovat, aj ked urobim "chybu". Vytrenoval som sa v tomto a teraz sa uz takmer neospravedlnujem - tak zavisi od toho pri com. Mozes to vyskusat tiez. Aj ked sa budes pri tom citit neprijemne previnilo, zostan normalne ticho a ziadne sorry, ospravedlnujem sa
Zacal by som debatu napr. nechcem ta moc obtazovat, ale chcel som sa spytat... dakujem za odpoved. Ziadne ospravedlnenie. Lebo ked sa nadmerne ospravedlnujes, vyjadrujes tym, ze ty nemas ziadnu hodnotu... Ale to nechcem rozoberat ako som na to prisiel.