Vadia mi ľudia

Príspevok v téme: Vadia mi ľudia
nada5

Ahojte . Poslednú dobu to tak mám. Mávala som to dávnejšie . Ono to tak príde namňa a potom sa to stratí. No vadia mi susedia napríklad, čo sú vonku stále pred činžakom a očumuju a riešia ....,ktorých stretnem len sa zdravime máločo povieme. . Potom mi vadia ľudia ktorí idú len okolo a keď vidím ako čumia doslova po mne a premeriavaju si ma ,normálne mám nervy . Proste vadí mi to že si ma všímajú . Mňa nik nezaujíma. Dnes napríklad som išla so psom a úplne cudzí chlap mal sprostú poznámku že či robí ako hrabe ten pes atď. Niesom z tých čo sa prihovárajú cudzím .."som normálna prosím?

miki25

Ja používam skôr na začiatok ako oslovenie neverbálnu komunikáciu a dokážem robiť psie kusy. Snažím sa milo usmiať a stačí mi dvíhať obočie. Väčšinou dopadne to tak, že žena začne robiť to isté a dá mi ešte jasne najavo gestom, aby som si prisadol. No nie je to super? :D Skutočne z 20 len 3 neúspešné. Hoci pripisoval som to aj tomu, že som bol celkom atraktívny a pekný chlap (parkrát ma pozvali aj samotné ženy na ulici na kávu). Chvíľu si ju ešte podoberám z tamade. Samozrejme potom sa predstaviť. Skúšam občas polichotiť, rozrozprávať svoju slečnu a dotknúť sa jej, aby jej to bolo príjemné a tak. Ako som písal, mal by som sa aj viac lepiť na ňu, ale neviem no to nedokážem. :D Oslovujem skôr pohľadnejšie typy a možno aj to je problém, že sa mi darilo menej. Najviac ma mrzí moje posledné rande a prvé po chorobe dosť slabé, ale nevadí.

Almarinos

No dobre :)
Skus mi dat priklad na nejaky jemny flirt, to by ma zaujimalo. Nejaku vetu. Ty mi pripadas naozaj skusenejsi.
V podstate to teraz aj tak nejak neriesim, ale len tak sa pytam.

miki25

Ahoj almarinos, tvoje historky ma pobavili. Osloviť ženy nie je predsa nič ťažké a dá sa to naučiť. Ja by som vsadil skôr na reč tela a jemný flirt na istú vzdialenosť pre začiatok. Väčšinou žena mi dovolí aspoň sa zoznámiť a porozprávať s ňou. Nie som vôbec odmietnutý, čo mi príde divné. Naznačia mi aj aby som si ku ním sadol a získam aj pár stretnutí. Funguje to aj na veľmi krásne ženy. Bohužiaľ som introvertom a to dosť silným, takže veľa zaujímavých príležitostí som nedokázal využiť tak, ako by sa patrilo. Chcelo by to aj viac sa lepiť na tie ženy už od začiatku, čo nedokážem. Chcem byť príjemným chlapom, ale všetko by malo mať mieru. V 20-24 rokoch som zažil skutočne už kadečo, síce mal som len 1 vzťah, ale chodil som von veľakrát so ženami a tak. Potom neskôr som ochorel a nevyhrabal som sa už z toho (trvá to už 8 rokov).

ModraObloha

Neviem či ban ale písal som dlhú správu a dal odoslať a vybehlo mi tam že odosielanie správ z tejto IP adresy je blokované a následne na to som napisal tudruhú správu na ktorú si reagoval a to odoslať išlo... neviem či je to nejaky nechanizmus ktorý zabranuje spamu ale maju to dosť zle spravené potom, ak ma blokujú tak nech mi rovno vymažú učet :D už tu nebudem prispievať potom.

Almarinos

ModraObloha - to myslis ako BAN?
No ked uz teba blokuju, to vobec nechapem. Nevidel som, ze by si nieco porusil nejake pravidla. To je fakt sila. Pritom k tomu sem skoro uz nikto nechodi.

mifuska

taketo chvile ma podla kazdy. no je to prirodzene, kedze ludia nosia a kolko krat aj potlacaju v sebe rozne problemy a vtedy su fakt najradsej sami zo sebou

ModraObloha

no chcel som odpísať ale vraj mi bol zablokovaný prístup takže kašlem na to... uznam maš z časti pravdu

Milek

Proste ľudia radi čumákujú a riešia druhých. Je to normálne že vadia, ja mám tiež niekedy pocit niekde odísť mimo ľudí a mať pokoj. Tiež mám chvílky keď mi každý vadí

Almarinos

zareagujem aj ja.
pracoval som v 1 firme (kebyze len v jednej :) ) a tam pracoval 1 muz a co som na nom pozoroval, tak ked tam zbadal nejaku mladu babu tak sa jej prihovaral- pripominam o dost starsi nez je ona.
Neurobil to len raz a s jednou ale skoro s kazdou - no proste skusal, skusal a skusal... ktora "povoli".
nahodou som sa to od jednej z nich aj dozvedel, ze ju aj pozyval na stretavku a povedala mi, ze ci mu sibe alebo co.
Ja proste tychto chlapov obdivujem, ze to dokazu a ze ich to nevycerpava tolko odmietani.. a smejem sa tomu zaroven. hlavne ked ti o dost starsi so sedivymi vlasmi oslovuju tie mlade baby.
videl som to dokonca aj na stanici. Je to zaujimave pozorovat, ale zaroven vidim, ake je to trapne, ked vidim, ze tym zenam je to naozaj neprijemne. a neprijemne je pre niektore takeho chlapa aj odmietnut.
ja tvrdim, ze takychto chlapov (a nie len starych, ale aj mladych) je NIEKOLKO, nie je ich ale vela. No a na druhej strane su tu chlapi, ktori sa boja tieto zeny oslovit ,pretoze nie su moc odvazni napriklad. vacsinou takito chlapi neoslovia ziadnu zenu. Ale obcas sa o to pokusia ,ale kedze to urobia iba obcas a neveria si, tak ich tato situacia "odpali" :). Neustoja to. Preto radsej neskusaju.

Zase tu mame reakcie tych zien na chlapov. Prides povies jej Ahoj. Ona na teba zamracene pozrie a si v haji.
Modra obloha- davas na slusnost a uctu k cloveku...
....ked si ja predstavim, ze na takuto zenu, ktora na teba hnusne zaregovala si robilo zalusk pred tym 1000 muzov (dajme tomu za cely zivot), pricom 95% z tych chlapov patrilo do tej 1. kategorie ( co stale skusaju) ako som pisal vyssie a ty by si patril do tych 5%, tak sa nemozes cudovat,preco tak reagovala. Jednoducho ma toho uz dost. A ty si slusny, tak jej das proste pokoj.

Je ale velmi zaujimave - a neverim ze som si toto vsimol iba ja sam - napr. na tej stanici. Sedim tam a pozorujem. Co vidim? Sedi tam mlada baba a kusok od nej mlady chalan (keby nieco nepoznaju sa a cakaju na vlak). Vidim na chalanovi, ze by sa na nu aj rad pozrel, ale boji sa, lebo co keby...takto to trva 5-10 minut. a po urcitom case dojde nejaky stary muz a zacne sa jej prihovarat (napr. Mlada dama a kam cestujes...? alebo sa pyta: Nevies nahodou....? ). No a pozeram na okolie- meni sa situacia a chalan sa pozera s otorenymi ustami na nu. Je mimo a nechape a neveri ako to ten chlap dokazal.

V lepsom pripade ten starsi muz odide a chalan sa ukludni. (a povie si "Aha, takto sa to robi.")
V tom horsom - starky si sedi vedla nej, ona sa usmieva , su spokojni (mozno iba ten starky)...a chalan, ktory sedi blizko nich "len pozera, co sa to deje". Jednym ockom do mobilu a druhym na nich. :D
Ja ked toto vidim - no to sa neda pomenovat, ze co asi ten chalan preziva. (vnutorny monolog :Mal som sancu, ale nedal som to, tento ma predbehol. A moze nasledovat aj hnev na seba, ze prave on to nedal.).
A toto som nevidel iba 1 krat!

Zenam chcem odkazat jednu vec- ze muzi vas maju radi preto, lebo sa da na vas pozerat, viete sa usmievat a maju radi vas hlas. Ukludnuje ich to. A je jedno ci su starsi alebo mladi. Ja vidim, ako iskria oci tym chlapom. Proste to takto zariadila priroda, su to geny a tie sa prepisat nedaju.

potvrdzujem nazor Carrie - ze pri takom navale chlapov na 1 zemu zeny rezignuju. Naozaj sa 1 zena nemoze rozdat viacerym chlapom. :)

Este som si spomenul na 1 pripad. Sedel som na stanici. Bol som tam len ja a 1 baba, co telefonovala s niekym. No a potom tam dosiel 1 sebavedomy mlady silny chlap. A povedal: " A co mlada dama, kam cestujeme?" Ona telefonovala s niekym. Pocula ho, ale nereagovala. A potom to zopakoval. A ona na to : "Co chces? Daj mi pokoj! Vypadni! Ale on cumel na nu stale ako puk.
Ja som som tam sedel pri nich a nemohol som vydrzat a zacal som sa smiat na tom. Potom odisiel on prec odtial. Bol sebavedomy. A potom tam prisiel znova a zase jej nieco hovoril...A zase ho nejako odkopla. Odisiel a prisiel zas. Ale uz na nu len pozeral a potom odisiel uplne.
Takze Modra Obloha- toto je ta nasa konkurencia :)