preto som si kupilka novu kancelarsku sotličku, aby ma nebolel chrbat
Home office je trestom pre váš chrbát! Odborník radí, čomu sa treba rozhodne pri práci z domu vyhnúť
nemyslim, ze je rozdiel v tom, ci clovek pracuje spoza pocitaca v kancelarii alebo doma.
Tak bolesť chrbta je nie zakaždým spôsobená home officom, dneska som sa zobudila a veru ma tiež bolel chrbát ale to som krivo spala a je to :D
uff to pri praci doma mam podlozeny chrbat milionmi vankusov aby mi bolo co najviac pohodlne a nech nesedim vykrivene ale to je tazko niekedy.
tak co no obcas sa ponatahovat nejake tie cviky a bude to fajn, i ked je pravda ze kvalitna a poriadna stolicka nie je na zahodenie ci uz doma taku mat alebo minimalne v praci.
lenže to je trestom aj ked ste v praci a nie doma na home office
Inak to tak niekedy byva, ze doma si clovek zainvestuje do pohodlia a zdravia, hold, skoda co je potom v praci.
Tak u mňa to veru boli kreácie na stoličke aby som sa poskladala aby mi bolo pohodlne :D
prečo trestom. U mna je to presne opačne. Doma mam lepšiu kancelarsku stoličku než v praci
Dobrý den,
na webu www.svetzidli.cz se věnujeme správnému sezení, výběru židlí do kanceláře a na homeoffice i hodnocení jednotlivých kusů. Třeba to někomu přijde užitečné :)
Martin
Pri dlhodobom sedení je kvôli nečinnosti narušený obehový systém, dýchanie i trávenie, a môže tak dochádzať ku komplikovaným zdravotným problémom celého tela.