Priateľka sa opäť zamilovala inde

Príspevok v téme: Priateľka sa opäť zamilovala inde
Peter_24

Ahoj, sme spolu rok a pol. Mne je 27 a jej je 23 a celý čas aj spolu bývame.
Prvý krát sa to stalo v januári. Mali sme vo vzťahu krízu. Začala tráviť čas s kamarátom a na mňa bola doma zlá.
Povedala mi že potrebuje čas, že chce skúsiť byť s niekým iným, že je možné, že ešte spolu budeme ale teraz chce byť s niekým iným. Týždeň som preplakal a dostal sa cez to.
Bývali sme spolu ďalej a ja už si robil svoje a už som sa k nej nesprával ako k priateľke.

Trvalo to celé 3 týždne, potom s ním skončila a vrátila sa ku mne.
Až na to že to týždeň ťahala s nami oboma čo som nevedel. Potom sa s ním pohádala a bol koniec.

Žili sme ďalej a teraz sa presne to isté deje znova. Nechal som jej voľnosť, má veľa kamarátov a nevadilo mi to. Ale včera prišla domov opäť okolo pol 2 v noci. Dialo sa to už dlhšie.
Vyšlo z nej že cíti k niekomu náklonnosť, a chce byť s ním. Že možno je to poblaznenie ale chce skúsiť byť s niekým iným. Že jej mám sľúbiť že ho nebudem kontaktovať. Plakala a plakal som ja.
Že ma miluje s navždy bude, Prosila aby sme spolu ďalej bývali, a aby som ju nikdy neopustil inak sa zabije. Lebo že to nezvládne lebo ma na svete len mňa a mamu.

Ja som znova zničený, už som myslel ako budeme spolu bývať , ešte pár dní do zadu sme si hovorili ako sa milujeme, ako si postavíme dom. A prišlo toto.

Ako by som to zvrátil, nechcem ju stratiť, čo by platilo? Ukázať jej o čo príde, ako vtedy. Nechať ju tak nech zistí sama čo chce? Bojím sa že ju stratim úplne. Alebo začať žiť ako sám a ukázať jej že nie som na nej tak závislý, alebo jej to nejak prekazit sa s ním stretávať?
Čo mám robiť? Ako ju získať späť.

Ospravedlňovala sa za všetko zle, povedala že nikto pre ňu nikdy toľko neurobil a tak veci.
Potom sme zaspali v náručí ako každý deň pred tým.
Ja nespal celú noc. Čo keď bola posledná, ona ešte povedala že aby som nebol nahnevaný
Keď bude spať u neho. Celú noc som na to myslel, na to že musím niečo vymyslieť
Ako to napraviť. Je to moja chyba, nechal som ju s ním a aj keď som žiarlil dovolil som jej s ním tráviť čas, ja som bol celé dni v práci....

Som na dne, v noci keď som zaspal na chvíľu hneď sa mi snívalo presne to isté, že spolu bývame ale nič spolu nemáme a nesmiem sa jej ani dotknúť.
Mám opäť v hlave len to ako sa s ňou bude milovať, lebo ak nič neurobim takto to dopadne.
Neviem čo robiť. Neviem čo jej teraz ráno napísať. Prosím napíšte niečo čo mi pomôže.

Carie

Vsetko v byte bolo jej? Chlape ale ty by si sa mal postavit na vlastne nohy, maloktora zena chce chlapa ktoremu musi vsetko kupovat lebo nie je schopny ani jednu vec do domacnosti kupit. Takeho muza si ani nevazi.

daniela2

peniaze nemusia byť až tak dôležité. Len Teba mala istého, tak si pre ňu prestal byť atraktívny, Ty si bol ako holubník, z ktorého si odlieta a prilieta späť podľa nálady. Rozhodne nie je do Teba zamilovaná a ani nebude.

Mintenker

To musi byt pekna TRUBKA... takto sa nesprava dospela zena. Ma ta za idiota prepáč za výraz... ale 2 x ti toto spravila a boji sa ze ju vyhodis z bytu tak ta prosi... cim skor ju oser lebo ti bude robit peklo zo zivota.. a ver mi ze nieje to iba druhy x ale medzi tym toho bolo xy krát ... malokedy sa ku..a zmení

Estet

Mily Peter, ani som to necital cele, stacilo prvych par riadkov, aby z toho vyslo jedine riesenie. Poslat ju do pecka... Viac pre Teba nema vyznam sa nou zaoberat.

Peter_24

Ona ma vymenila za bohatšieho, no ... :D jak inak mňa vyťahala a keď už nebolo čo ideme o dum dál. Nevadí. Dnes tu bola, som jej jasne povedal čo a ako, chcel som aby okamžite všetko, preč ale nakoniec som jej dal čas. Nebudem si tu robiť s ňou ďalší stres, býva už pri ňom, bola si len po veci. Opäť začala plakať, lebo som jej povedal, že sa ani kamarátiť nechcem a mala hlúpe reči tak som jej troška povedal na rozum. Som jej jasne povedal že ma vymenila ako nič a čo čakala teraz že bude mať oboch. Nech si pekne žije so svojím objavom, ale aj tak si to vystavala na klamstvách takže to tak aj dopadne. Mne to už jedno, ja mám šťastie že získam späť kamarátov, keďže všetci vedeli ako sa chová tak v pohode ma príjmu aj keď som sa na nich vykašlal lebo ich nenávidela pre nič, a mám veľa koníčkov ja sa budem mať dobre aj bez nej.

markaraa

Byt tebou na nu definitivne zabudnem a radsej si hladam inu slecnu, ktora opatuje tvoju lasku a nebude takto spekulovat!

erittrea

Osobne ti môžem povedať, že by som sa neudržala a riadne by som im to vysvetlila nech okamžite ten byt vypracú. Podľa mňa sa ti tým uľaví ešte viac a buď rád, bo každý deň s ňou navyše by bol len zbytočný

Peter_24

Dnes už sa cítim ešte lepšie, asi preto že už spala asi u neho a určite sa v noci nemodlili. Stačí predstava čo spolu asi robili a je mi z nej na vracanie. Rozmýšľam či jej dosť tvrdo napísať nech si s novým priateľom okamžite vystahuju môj byt alebo nechať tak nech sa to nejak v pokoji urobí že mám aj ja pokoj. V podstate mi ostane holo byt :D všetko je jej ale čo už. Ide zima môžem mať na okne veci z chladničky.