Ahoj, sme spolu rok a pol. Mne je 27 a jej je 23 a celý čas aj spolu bývame.
Prvý krát sa to stalo v januári. Mali sme vo vzťahu krízu. Začala tráviť čas s kamarátom a na mňa bola doma zlá.
Povedala mi že potrebuje čas, že chce skúsiť byť s niekým iným, že je možné, že ešte spolu budeme ale teraz chce byť s niekým iným. Týždeň som preplakal a dostal sa cez to.
Bývali sme spolu ďalej a ja už si robil svoje a už som sa k nej nesprával ako k priateľke.
Trvalo to celé 3 týždne, potom s ním skončila a vrátila sa ku mne.
Až na to že to týždeň ťahala s nami oboma čo som nevedel. Potom sa s ním pohádala a bol koniec.
Žili sme ďalej a teraz sa presne to isté deje znova. Nechal som jej voľnosť, má veľa kamarátov a nevadilo mi to. Ale včera prišla domov opäť okolo pol 2 v noci. Dialo sa to už dlhšie.
Vyšlo z nej že cíti k niekomu náklonnosť, a chce byť s ním. Že možno je to poblaznenie ale chce skúsiť byť s niekým iným. Že jej mám sľúbiť že ho nebudem kontaktovať. Plakala a plakal som ja.
Že ma miluje s navždy bude, Prosila aby sme spolu ďalej bývali, a aby som ju nikdy neopustil inak sa zabije. Lebo že to nezvládne lebo ma na svete len mňa a mamu.
Ja som znova zničený, už som myslel ako budeme spolu bývať , ešte pár dní do zadu sme si hovorili ako sa milujeme, ako si postavíme dom. A prišlo toto.
Ako by som to zvrátil, nechcem ju stratiť, čo by platilo? Ukázať jej o čo príde, ako vtedy. Nechať ju tak nech zistí sama čo chce? Bojím sa že ju stratim úplne. Alebo začať žiť ako sám a ukázať jej že nie som na nej tak závislý, alebo jej to nejak prekazit sa s ním stretávať?
Čo mám robiť? Ako ju získať späť.
Ospravedlňovala sa za všetko zle, povedala že nikto pre ňu nikdy toľko neurobil a tak veci.
Potom sme zaspali v náručí ako každý deň pred tým.
Ja nespal celú noc. Čo keď bola posledná, ona ešte povedala že aby som nebol nahnevaný
Keď bude spať u neho. Celú noc som na to myslel, na to že musím niečo vymyslieť
Ako to napraviť. Je to moja chyba, nechal som ju s ním a aj keď som žiarlil dovolil som jej s ním tráviť čas, ja som bol celé dni v práci....
Som na dne, v noci keď som zaspal na chvíľu hneď sa mi snívalo presne to isté, že spolu bývame ale nič spolu nemáme a nesmiem sa jej ani dotknúť.
Mám opäť v hlave len to ako sa s ňou bude milovať, lebo ak nič neurobim takto to dopadne.
Neviem čo robiť. Neviem čo jej teraz ráno napísať. Prosím napíšte niečo čo mi pomôže.