Badoo

Varus

Vidím, že píšete, že ste na tom rovnako ako ja, ale vy asi stále hľadáte nejaký vzťah, teda myslím si to. Ja už na to zvysoka kašlem ako som už spomínal a som pripravený byť starým mládencom. Zrušil som si aj Pokec, Badoo som si nakoniec ani nevytvoril, pretože si myslím, že to je tiež strata času.

Nechodím na sociálne siete, kde som v profile hľadal nejakú peknú babu s ktorou by som si popísal, kde mi koniec koncov nikdy žiadna neodpísala, ktorá sa mi páčila. Taktiež sa už nepozerám na nejaké baby po meste, ktoré sa mi páčia ako niekedy, že som sa obzrel po nejakej.

Asi som došiel do stavu, kde sa zo mňa stane zatrpknutý starý mládenec Keď už človek nemá do 26 rokov ani jeden vzťah, tak mu s tým chce život asi niečo naznačiť.

Týmto ukončujem túto diskusiu, ktorú som založil, ale ostatní môžu kľudne diskutovať ďalej, ak by mal niekto niečo na srdci.

Libertz

Jakoze dneska je to celkovo strasne nerovnomerne. Ked opomeniem ine dovody, tak dost prispieva k tomu aj fakt ze mladych chalanov do 40 rokov je viacej nez zien v rovnakom veku. Mne zas taha na 26 a tiez nic.. ja ale vacsinou nemam vobec ziadne moznosti v realite, hlavne tento rok. Podla mna vsak natom nejak nezalezi jakym sposobom to je..

Quewerty

So vzťahmi mám problém aj ja. Mám kopec koníčkov, ktoré žiaľ ženy v mojom okolí nepraktizujú a keď, sú zadané. V práci kolektív len muži a tiahne mi na 30, už to tiež akosi ružovo nevidím. Skúsil som pred mesiacom badoo, je to iba strata času. Za ten mesiac mi dalo like asi 5 žien, všetky z druhej polovice Slovenska. Ak chceš niekomu napísať, zväčša za to treba zaplatiť kopec peňazí... Ak už aj niekomu sa dá napísať, neodpíše. Tak toľko k tomu. Co sa týka vzťahov, som na tom presne ako ty, takmer bez skúseností, ak niečo bolo, tak to skončilo tak, že si so mnou dotyčná zahojila svoje rany a dala mi kamaratske zbohom.

ovomaltine

to nevadi, ze mal mat. ten, co sa mne pacil a povedal mi, ze este ziadnu nemal, mal viac a ja som sa strasne tesila. naozaj mi to vobec nevadilo, az na to, ze si vymyslal.
tak si skus vytvorit viac prilezitosti.
prave dnes mi jeden znamy hovoril o svojom znamom, ze ten sa zoznamuje len v baroch a ze teraz zije s takou peknou, milou ukrajinkou, co ma aj dobru pracu, stara sa onho, no ze je velmi spokojny. a ze mal uz viac partneriek, je to vsetko nahoda.

Varus

ovomaltine tie ktoré boli ochotné odpísať boli práve tieto. Čo si tak pamätám, tak som si písal s pár babami, ktoré zadané neboli, ale tie ma zase ničím nepriťahovali. Išlo len o písanie a vynahradenie si nudy strávenej doma.

Ak mám pravdu povedať, tak som si už celé roky nepísal s dievčaťom, ktoré by sa mi naozaj že fakt páčilo, že by som si povedal, že toto neostane len pri písaní, že by som chcel z toho spraviť viacej ako len všedné písanie.

Také dievča som nestretol ani v jednej robote v ktorej som pracoval, kde by sa mi aspoň jedno páčilo. A nie, nie som vôbec náročný. Keď si idem v Piatok sadnúť s kamarátom, kamarátmi niekde do mesta, tak vidím v nákupnom centre na každom druhom kroku dievčatá, ktoré sa mi páčia, len škoda, že som nikdy na také nenatrafil v práci alebo počas toho písania.

Ale ako píšem, čím som starší, tým ma to viacej odrádza si vôbec nejakú nájsť, pretože si myslím, že nejaké skúsenosti by som už naozaj mal mať ako 26 ročný chlap.

ovomaltine

Varus a so slobodnymi si si preco nepisal? ci vsade len vydate, mamicky a pod.?
ja by som aj tu temu nejako vtipne zahovorila, nemusis hned vsetko prezradit, hlavne, ked je to pre teba citliva tema. mne jeden kedysi vravel, ze nemal este ziadnu, az neskor som pochopila, ze to je riadny suknickar. ja som sa naopak tesila.

Varus

Niekto ma tu asi nepochopil, ja keď som si písal s nejakou ženou alebo dievčaťom, tak som jej nenapísal správu typu:

"Čo na to povieš, že mám 26 rokov a doteraz som nemal vzťah a ani sex ?".

Takto to vôbec nebolo. Ja som nikdy tému vzťahy neriešil cez písmená, pretože to je moja Achillova päta. Snažil som sa jej vždy vyhýbať. To vždy z druhej strany, že koľko som už sám, koľko som mal vzťahov.

A tu nastáva ten bod, že ja proste klamať nechcem, že som mal 3 ročný vzťah, ktorý bohužiaľ nevyšiel. Jednoducho som vždy napísal pravdu.

slobodnemaciatko no popravde, keď som si už písal s nejakým dievčaťom alebo ženou, tak bo boli osoby, ktoré už mali viacero vzťahov za sebou, mali v tú dobu vzťah, keď som si s nimi písal, boli vydaté alebo to boli slobodné mamičky.

slobodnemaciatko

V prvom rade tebe ta lod este ani nepriplavala nie ze uz odplavala.
V druhom rade pre muzov netreba robit ziadne kurzy ako zbalit zenu, zena nie je salama, aby ju niekto zbalil.
V tretom rade ides na to velmi dobre. Si uprimny. Ziadne klamstva a pretvarky. Vzdy sa skor, ci neskor prezradia, alebo ich zena vyciti a s falosnym klamarom neviem, ktora "prava" by chcela zostat. To plati aj pri tych kurzoch. Jedine, ak by zeny boli stado a platilo by na ne nejake vseobecne pravidlo, co samozrejme neplati.
Su zeny a "zeny". Chces taku, ktora bude mat rada teba, alebo to, co si budes vymyslat?
Takze to, ze si este nemal vztah, ci sex je absolutne nepodstatne, podstatne len pre teba, ale druha strana o tom ma byt informovana. A to ti este ziadna nenapisala, ze ani ja? To s akymi pises?