Badoo

modrizitka

skusenost teda ako nemam no pozanm ludi, ktori si aj takymto stylom proste nasli svoju polovicku a funguje im to. no ci to bude aj tvoj pripad, to je podla mna len vo hviezdach

isabellawampire

Moja kamarátka už cez badoo bola veľa krát s chalanmi ale nikdy z toho nič nebolo. Ale vyskúšaj. Ak nemáš kde inde spoznať nejaké dievča, tak takéto zoznámky sú ideálne.

bereka

mam a bola som tam asi den :D pride mi to uplne nedostojne a podla mna sa neda cakat, ze by si tam stretla niekoho kto ma zaujem o nejaky normalny vztah

Jolanthe

Asi to bude o šťastí, no mne sa zadarilo. Mám krásny vzťah, písali sme si na badoo síce ozaj len chvílu a hned sme sa stretli. Ja nie som na bezduché písanie bez významu a on tiež, tak sme stretli i ked sme od toho nič nečakali. Teda aspon ja nie :) A dnes sme spolu :)

radikalny

Tak na badoo sa da najst aj nieco normalne ale fakt musis mat velke stastie. S poslednou byvalou som sa zoznamil prave tam :D po par dnoch pisania som ju zavolal von a potom to uz islo aj same :D vztah nam vydrzal sice len 9 mesiacov ale nelutujem ten cas :D takze ti prajem vela stastia a aby si sa nesklamal lebo na badoo najst niekoho normalneho je umenie :D

clownfish

Others laughed at me as crazy, I laughed at others and couldn't see through
Life is a journey, you don’t care about the destination, you care about the scenery along the way and the mood of seeing the scenery
washington dc

La

V dnešnej dobe sú sociálne siete jednou z možností ako sa zoznámiť. Každopádne to môžeš skúsiť. Nemusí ťa to stáť kopu nervov.

Po prvé, dôležité je nemať vysoké očakávania, nebrať to príliš vážne a ísť do toho s tým, že uvidíš či motyka vystrelí. Môže sa stať, že sa tam nájde "ihla v kope sena".
Po druhé, šetri svoju energiu. Vyčleň si čas, kedy si budeš písať, resp. odpisovať, aby si pritom nepresedel celý deň (nebudeš tak psychicky vyčerpaný a prípadný neúspech budeš lepšie znášať). Šetriť energia sa dá aj tým, že keď uvidíš, že dotyčná nejaví záujem a nie je rovnakou mierou zaangažovaná na konverzácii (odpisovanie jej neprimerane dlho trvá a pod.), tak nechaj ju a píš s niekým iným. Na začiatok sa určite opýtaj na kľúčové veci - či je dotyčná slobodná, čo na Badoo hľadá, atď. Keď zistíš hneď na začiatku, že si chce len písať a má zámer si nájsť len kamarátov, tak ušetríš kopu času.

Pevné nervy a veľa šťastia! :). Pokojne daj potom vedieť - ak sa rozhodneš to skúsiť - ako sa ti to páčilo a či si našiel čo hľadáš.

Parker

Podobná kravina ako Pokec, navyše Badoo podozrivým spôsobom zasahuje do súkromia.

Cez net nehľadaj vzťahy, pokým sa k niečomu normálnemu dopracuješ (ak vôbec), tak ťa to bude stáť veľa nervov, kopu frustrácie a plytvania časom.

snejty

Nemam skusenost. Radim ti vsak zoznamovat sa na diskusnych forach. Spoznas nazory daneho cloveka, este predtym, ako ho kontaktujes nejakou osobnou spravou.