Máte skúsenosti s touto sociálnou sieťou ? Ako dobre viete, tak som človek, ktorý ešte doteraz nemal vzťah, kamarátku, tak som rozmýšľal práve nad Badoo. Čo si myslíte, dá sa tu niekto normálny nájsť ? Aké máte poprípade vy skúsenosti. Podeľte sa.
Badoo
skusenost teda ako nemam no pozanm ludi, ktori si aj takymto stylom proste nasli svoju polovicku a funguje im to. no ci to bude aj tvoj pripad, to je podla mna len vo hviezdach
Moja kamarátka už cez badoo bola veľa krát s chalanmi ale nikdy z toho nič nebolo. Ale vyskúšaj. Ak nemáš kde inde spoznať nejaké dievča, tak takéto zoznámky sú ideálne.
mam a bola som tam asi den :D pride mi to uplne nedostojne a podla mna sa neda cakat, ze by si tam stretla niekoho kto ma zaujem o nejaky normalny vztah
Asi to bude o šťastí, no mne sa zadarilo. Mám krásny vzťah, písali sme si na badoo síce ozaj len chvílu a hned sme sa stretli. Ja nie som na bezduché písanie bez významu a on tiež, tak sme stretli i ked sme od toho nič nečakali. Teda aspon ja nie :) A dnes sme spolu :)
Tak na badoo sa da najst aj nieco normalne ale fakt musis mat velke stastie. S poslednou byvalou som sa zoznamil prave tam :D po par dnoch pisania som ju zavolal von a potom to uz islo aj same :D vztah nam vydrzal sice len 9 mesiacov ale nelutujem ten cas :D takze ti prajem vela stastia a aby si sa nesklamal lebo na badoo najst niekoho normalneho je umenie :D
Others laughed at me as crazy, I laughed at others and couldn't see through
Life is a journey, you don’t care about the destination, you care about the scenery along the way and the mood of seeing the scenery
washington dc
Tak ja som si tam našla veľa známych, ale teda partnera zrovna nie :)
V dnešnej dobe sú sociálne siete jednou z možností ako sa zoznámiť. Každopádne to môžeš skúsiť. Nemusí ťa to stáť kopu nervov.
Po prvé, dôležité je nemať vysoké očakávania, nebrať to príliš vážne a ísť do toho s tým, že uvidíš či motyka vystrelí. Môže sa stať, že sa tam nájde "ihla v kope sena".
Po druhé, šetri svoju energiu. Vyčleň si čas, kedy si budeš písať, resp. odpisovať, aby si pritom nepresedel celý deň (nebudeš tak psychicky vyčerpaný a prípadný neúspech budeš lepšie znášať). Šetriť energia sa dá aj tým, že keď uvidíš, že dotyčná nejaví záujem a nie je rovnakou mierou zaangažovaná na konverzácii (odpisovanie jej neprimerane dlho trvá a pod.), tak nechaj ju a píš s niekým iným. Na začiatok sa určite opýtaj na kľúčové veci - či je dotyčná slobodná, čo na Badoo hľadá, atď. Keď zistíš hneď na začiatku, že si chce len písať a má zámer si nájsť len kamarátov, tak ušetríš kopu času.
Pevné nervy a veľa šťastia! :). Pokojne daj potom vedieť - ak sa rozhodneš to skúsiť - ako sa ti to páčilo a či si našiel čo hľadáš.
Podobná kravina ako Pokec, navyše Badoo podozrivým spôsobom zasahuje do súkromia.
Cez net nehľadaj vzťahy, pokým sa k niečomu normálnemu dopracuješ (ak vôbec), tak ťa to bude stáť veľa nervov, kopu frustrácie a plytvania časom.
Nemam skusenost. Radim ti vsak zoznamovat sa na diskusnych forach. Spoznas nazory daneho cloveka, este predtym, ako ho kontaktujes nejakou osobnou spravou.