Ahojte . Ani neviem ako zacat..keby som začala od začiatku ,je to na dlho .. proste mam manžela ,ktorí tak viacmenej teda viac začal chodiť von ..je leto . No lenže našla sa zena ktora akoby vyhľadávala spoločnost môjho muža .(pritom svojho nemá doma) (jej chovanie je čistá radodajka ..)Keby som to pozerala s pohladu muža ten vraví že to nieje pravda ..lenže som žena ..6zmysel asi funguje . Ja byť na jej mieste sa cítim trápne .. flirtovať predomnou s mojim manzelom? Už sme jej dali najavo kde má miesto a nezabralo .
Sokyna
A preco sa staras o domacnost, ked on sa chodi zabavat? Vsak zacni chodievat aj ty po nociach.
A ty veríš na veštice Podľa mňa by si si mala pohovoriť so svojím manželom a zabezpečiť, aby sa s tou osobou už nestretával!
Milá Naďa, so svojím manželom skús čo najviac komunikovať, pýtať sa ho na názor a podobne, aby sa cítil doma užitočný a dôležitý. Okolo tej ženy hurhaj nerob, vešticiam never, nie je to ani dobrý a ani spoľahlivý spôsob získavania informácií. A na manžela sa nehnevaj, nikdy nevieš, Ty kedy aká budeš, v priebehu rokov sa ľudia menia, niekto sa má lepšie, iný horšie, a sú aj takí, že ostatným pripadajú, že sa majú horšie, a predsa sú šťastnejší, ako by sme si mysleli. Skús sa zamerať na niečo pozitívne.
Ešte chcem dodať k tomuto že .. dávnejšie ale strašne dávno som bola u vestici ako väčšina občas zájde ..vravela mi že v poriadku s mojim mužom sa milujeme lenze že neskôr o niečo bude chodiť niekam môj muž pravidelne a tam sa budú náhodnestretávať .. Taktiež mi povedala že si mám na ňu dávať pozor a teraz čítajte ..opis bol presne ako ona .o hlavu vyššia a kratšie vlasy úplne . Proste povedala mi že si mám dávať pozor na tu ženu a že ja to zbadám čo je zač...E nebude medzi nimi nič a potom že nakoniec asi aj bude tak ako mám byť kľudná ako . Ranilo ma to najviac čo sa mi mohlo stať ,aj to že chodil von aj keď som sa na to hnevala . Proste ja som sa starala o domácnosť a niekto sa zabával...
Milá Naďa, celé je to o dôvere. Buď poznáš svojho chlapa a dôveruješ mu alebo...
Takých žien, ako si tu popísala, je more, aj oveľa horších. Bez zábran, bezohľadných, neberúc ohľad na nikoho a nič, majúcich pred sebou len vlastné záujmy (rozkoš, prachy, postavenie...), idúcich aj cez mŕtvoly. A to isté platí aj o mužoch!
Na druhej strane máš aj kopec takých manželstiev, ktoré takémuto tlaku odolali a roky žijú len jeden pre druhého. Je na vás, do akej kategórie sa vy dvaja zaradíte. Nezabúdaj, že rovnaké pokušenie čaká aj na teba.
vysvetlila by som to aj jej aj jemu
Sugardady a by si sa čudoval kedy aj povedia o tom a milenke to nevadí
Slobodnemaciatko, 50% muzov, ktori maju milenku, jej nepovedia, ze su zenati, lebo by ju nezbalili a ona to nema odkial a ako zistit. Potom ako sa do neho zamiluje a po dlhom case sa to nahodou dozvie, to byvaju aj roky, teraz som riesil po 3-rocnom randeni, tak uz len maloktora sa vie rozist. Neprajem ti, aby sa ti toto stalo a jeho manzelka, o ktorej by si nevedela, by ti prisla vyskriabat oci... Skor mi prislo cudne, ze manzelke nebolo divne, ze od nej muz po predchadzajucej snahe, uz nechce 3 roky sex, ktory nechcela s manzelom riesit v manzelskej poradni. A ano je to chyba jej a jeho, nie tej "milenky", ktora sa uprimne zamilovala, chces ju odsudit? Alebo za to, ze mu verila pracovnu zaneprazdnenost a nestalkovala ho ako policajt?
Nestretavat sa s nou a razne jej povedat, ze nech nic neskusa...