Sokyna

Príspevok v téme: Sokyna
nada5

Ahojte . Ani neviem ako zacat..keby som začala od začiatku ,je to na dlho .. proste mam manžela ,ktorí tak viacmenej teda viac začal chodiť von ..je leto . No lenže našla sa zena ktora akoby vyhľadávala spoločnost môjho muža .(pritom svojho nemá doma) (jej chovanie je čistá radodajka ..)Keby som to pozerala s pohladu muža ten vraví že to nieje pravda ..lenže som žena ..6zmysel asi funguje . Ja byť na jej mieste sa cítim trápne .. flirtovať predomnou s mojim manzelom? Už sme jej dali najavo kde má miesto a nezabralo .

karka259

A ty veríš na veštice Podľa mňa by si si mala pohovoriť so svojím manželom a zabezpečiť, aby sa s tou osobou už nestretával!

ahjajjaj

Milá Naďa, so svojím manželom skús čo najviac komunikovať, pýtať sa ho na názor a podobne, aby sa cítil doma užitočný a dôležitý. Okolo tej ženy hurhaj nerob, vešticiam never, nie je to ani dobrý a ani spoľahlivý spôsob získavania informácií. A na manžela sa nehnevaj, nikdy nevieš, Ty kedy aká budeš, v priebehu rokov sa ľudia menia, niekto sa má lepšie, iný horšie, a sú aj takí, že ostatným pripadajú, že sa majú horšie, a predsa sú šťastnejší, ako by sme si mysleli. Skús sa zamerať na niečo pozitívne.

nada5

Ešte chcem dodať k tomuto že .. dávnejšie ale strašne dávno som bola u vestici ako väčšina občas zájde ..vravela mi že v poriadku s mojim mužom sa milujeme lenze že neskôr o niečo bude chodiť niekam môj muž pravidelne a tam sa budú náhodnestretávať .. Taktiež mi povedala že si mám na ňu dávať pozor a teraz čítajte ..opis bol presne ako ona .o hlavu vyššia a kratšie vlasy úplne . Proste povedala mi že si mám dávať pozor na tu ženu a že ja to zbadám čo je zač...E nebude medzi nimi nič a potom že nakoniec asi aj bude tak ako mám byť kľudná ako . Ranilo ma to najviac čo sa mi mohlo stať ,aj to že chodil von aj keď som sa na to hnevala . Proste ja som sa starala o domácnosť a niekto sa zabával...

nada5

Som tu po dlhšej dobe . No doteraz môžem povedať že ma to trochu dráždi ale ..čo je dôležité , už sa to zmenilo .teda sranda by bola keby sa stretávajú potajomky pretože moja ženská intuícia mi nedá

Omen

Milá Naďa, celé je to o dôvere. Buď poznáš svojho chlapa a dôveruješ mu alebo...
Takých žien, ako si tu popísala, je more, aj oveľa horších. Bez zábran, bezohľadných, neberúc ohľad na nikoho a nič, majúcich pred sebou len vlastné záujmy (rozkoš, prachy, postavenie...), idúcich aj cez mŕtvoly. A to isté platí aj o mužoch!
Na druhej strane máš aj kopec takých manželstiev, ktoré takémuto tlaku odolali a roky žijú len jeden pre druhého. Je na vás, do akej kategórie sa vy dvaja zaradíte. Nezabúdaj, že rovnaké pokušenie čaká aj na teba.

Sugardady

Slobodnemaciatko, 50% muzov, ktori maju milenku, jej nepovedia, ze su zenati, lebo by ju nezbalili a ona to nema odkial a ako zistit. Potom ako sa do neho zamiluje a po dlhom case sa to nahodou dozvie, to byvaju aj roky, teraz som riesil po 3-rocnom randeni, tak uz len maloktora sa vie rozist. Neprajem ti, aby sa ti toto stalo a jeho manzelka, o ktorej by si nevedela, by ti prisla vyskriabat oci... Skor mi prislo cudne, ze manzelke nebolo divne, ze od nej muz po predchadzajucej snahe, uz nechce 3 roky sex, ktory nechcela s manzelom riesit v manzelskej poradni. A ano je to chyba jej a jeho, nie tej "milenky", ktora sa uprimne zamilovala, chces ju odsudit? Alebo za to, ze mu verila pracovnu zaneprazdnenost a nestalkovala ho ako policajt?