Ahojte ,
Už 5 týždňov si počítam kalórie aby som bola v kalorickom deficite , cvičím a aj tak priberám . Pri braní antidepresív som pribrala 8 kg , vysadila som ich pred dvoma mesiacmi . Nemôže to byt tým ? Cvičím podľa programu bubblebutt v pondelok , stredu , piatok a v utorok , štvrtok a sobotu cvičím 25-30 min. kardio podľa YouTube . Jem zdravo , sladké nejem vôbec a počítam si kalórie . Začala som chudnúť z váhy 72,6 . Po 2 týždňoch to stúplo na 73,2 a dnes ráno som mala 74,1 kg. Už som z toho zúfalá , je to veľmi demotivujúce . Neviete v čom robim chybu ?
Jem zdravo, cvičím a priberám
Chudnutie podľa váhy nechaj v minulom storočí. Meraj obvod bokov, pásu a pod. Hmotnosť nemusí nič znamenať... Vlastne ani neznamená. Je rozdiel, ak máš 90kg a 35% tuku, alebo 90kg a 7% tuku...
sonicka prave ze naopak, svaly su tazsie ako tuky, preto vela zien ma viac kilov a pritom maju dobru postavu ako tie, ktore maju len tuk.
Čo odporučate pri zavodneni?
svaly su lahšie ako tuky. Može to byt aj tym, že si zavodnena. Ja nejak extra necvičim, jazdim s detmi na bicykli, dietu nemam žiadnu, len som vynechala tuky a biele pečivo a vaha ide dole sama
nedokažem ti poradit. Len pridam svoju skusenost....necvičim, jem všetko na čo mam chut a iba jazdim na bicykli, kolobežke a chudnem, vaha ide dole. Nie si trebars iba zavodnena?