Ahojte ,
Už 5 týždňov si počítam kalórie aby som bola v kalorickom deficite , cvičím a aj tak priberám . Pri braní antidepresív som pribrala 8 kg , vysadila som ich pred dvoma mesiacmi . Nemôže to byt tým ? Cvičím podľa programu bubblebutt v pondelok , stredu , piatok a v utorok , štvrtok a sobotu cvičím 25-30 min. kardio podľa YouTube . Jem zdravo , sladké nejem vôbec a počítam si kalórie . Začala som chudnúť z váhy 72,6 . Po 2 týždňoch to stúplo na 73,2 a dnes ráno som mala 74,1 kg. Už som z toho zúfalá , je to veľmi demotivujúce . Neviete v čom robim chybu ?
Jem zdravo, cvičím a priberám
pridala by so mjazdu na bickyli, kolobežke, aby si dala do pohybu nohy. A hlavne nezabudaj že svaly su tažšie ako tuky
Mozno by bolo lepsie, keby si si nepocitala kalorie ale jedla tak normalne a pritom sportovala. Mozno by tie kila isli rychlejsie dole a hlavne treba to vyhodit z hlavy, lebo psychika tiez robi vela.
niekedy je to lepsie neriesit to, lebo presne asi sa moc na to sustredujes a preto si telo radsej uklada nejake tie zasoby, aby malo a preto sa ti nedari chudnut.
Az velmi stresujes z toho co jes a ko kedy cvicis. ma sa to robit s radostou nie preto, ze musis
Je to tým, že sa stresuješ. Prestaň si počítať kalórie, každý deň sa vážiť a pozorovať v zrkadle. Uprav si jedálniček, choď von behať, jazdi na bicykli, alebo na dlhé prechádzky. Hlavne buď v psychickej pohode a potom pôjdu kilá dolu. Ja som si napríklad k Vianociam kúpila fitnes náramok Xiaomi Mi Band 5 z www.mibandshop.sk a jediné, čo si strážim, tak aby som každý deň ušla minimálne 8000 krokov a potom si tiež meriam zo zvedavosti vzdialenosť, ktorú ubehne. Pohyb ma baví a krásne si u neho vyčistím hlavu :-) .
ja jazdíim na bickyli, bežím za detmi, ktore jazdia na bicykli, jem všetko, ale s rozumoma kila idu dole . Ja som spokojna. Ty sa určite nezvdavaj a vydrž
moze to byt kludne sposobene aj tym vysadenim liekov
možno si dávaš veľa pečiva (kysneš), alebo mäsa (hniješ)
skús nájsť správne kombinácie (je taká teória delená strava) napr. nie cukry s bielkovinami (mäso a zemiaky, ryža alebo knedlík), nejesť veľké porcie, radšej viackrát menej s neskôr večer nejesť, dobre je dať všade nejakú zeleninu, vňať, citrón, vínny al. jablčný ocot
pozor na mlieko múku a cukor
tiež keď máš krvnú skupinu 0 treba jesť mäso
ak máš A nemáš jesť mäso
mozno je za tym psychika...skus sa uvilnit a nestresovat, ber to lahsie...ver si, ze sa ti to podari a keby aj nie pokus sa mat rada aka si..drzim palce
podľa váhy sa riadiť netreba, to je dnes už minulosť. Ide o cm a o to ako sa cítiš