hej, ved od kedy je covid, tak mam stale home office a kvoli tomu som si doma zariadila svoju pracovnu, aby som mala klud na pracu
Ako sa „home“ premenil vplyvom koronavírusu na „home office“
hej, ved aj ja s nim bojujem a už som si kvoli tomu kupila novy notebook, tablet z okay elektro a teraz chcem ešte smart hodinky, aby som mohla všetko prepojit
ja si telku radsej nezapinam ked nieco treba spravit, lebo presne ma to len vyrusuje :)
tak nejak. obyvacka sa premenila cisto na jednu velku kancelariu, len pri pustenej telke sa celkom tazko dokopem k nejakej tej praci
hej, hej, aj moj sa premenil. V obyvačke vznikla mini pracovna so stolikom a kancelarskou stoličkou
obdivujem ludi, co pracuju z domu... pre mna to nie je taky pocit ako v praci... stale ma laka ist robit nieco ine... ked som normalne v praci, tak proste robim si svoju robotu a na ine nemyslim...
Akože ja som s tým mal zo začiatku celkom problémy, ale nejak som si už na ten home office zvykol :) mám teraz viac času keď nemusím nikde cestovať a aj ušetrím nejake peniažky :) a namiesto toho som trošku investoval do seba a začal som si robiť tieto kurzy www.learn2code.sk vo voľnom čase :) ale občas aj tak zavítam za kolegami do officu
A zase je fajn, ked to ma clovek doma aj zariadene pekne a utulne ze sa aj na home office citi dobre :)
no ono to tak zvykne byt, ze ludia na home office toho spravia viac. ci uz je to mylna predstava ich zamestnavatelov, ze praveze nerobia doma nic, tak o to viac makaju.
tiež som si kvoli tomu, že mam stale hom eoffice musel kupit nove vybavenie do pracovne. Stol, kancelarsku stoličky, regaly, vešiak.
Aktuálna situácia v spojení so šíriacim sa koronavírusom priniesla na trhu práce mnoho zmien. Firmy aj samotní zamestnanci bojujú s neistotou a nepredvídateľnosťou najbližších mesiacov. Klesá dopyt, stúpa nezamestnanosť. V tomto ohľade znie práca z pohodlia domova ako luxusná dovolenka. No aj práca v podobe „home office“ v sebe skrýva mnoho úskalí. Pre mnohých z nás je dennou realitou už celé týždne. Čo so sebou prináša? Pozreli sme sa na to bližšie.