Ako sa „home“ premenil vplyvom koronavírusu na „home office“

Táto diskusia patrí k článku: Ako sa „home“ premenil vplyvom koronavírusu na „home office“
Ako sa „home“ premenil vplyvom koronavírusu na „home office“

Aktuálna situácia v spojení so šíriacim sa koronavírusom priniesla na trhu práce mnoho zmien. Firmy aj samotní zamestnanci bojujú s neistotou a nepredvídateľnosťou najbližších mesiacov. Klesá dopyt, stúpa nezamestnanosť. V tomto ohľade znie práca z pohodlia domova ako luxusná dovolenka. No aj práca v podobe „home office“ v sebe skrýva mnoho úskalí. Pre mnohých z nás je dennou realitou už celé týždne. Čo so sebou prináša? Pozreli sme sa na to bližšie.

alenka_radska

hej, ved aj ja s nim bojujem a už som si kvoli tomu kupila novy notebook, tablet z okay elektro a teraz chcem ešte smart hodinky, aby som mohla všetko prepojit

zimka

tak nejak. obyvacka sa premenila cisto na jednu velku kancelariu, len pri pustenej telke sa celkom tazko dokopem k nejakej tej praci

daviena

obdivujem ludi, co pracuju z domu... pre mna to nie je taky pocit ako v praci... stale ma laka ist robit nieco ine... ked som normalne v praci, tak proste robim si svoju robotu a na ine nemyslim...

Jofin

Akože ja som s tým mal zo začiatku celkom problémy, ale nejak som si už na ten home office zvykol :) mám teraz viac času keď nemusím nikde cestovať a aj ušetrím nejake peniažky :) a namiesto toho som trošku investoval do seba a začal som si robiť tieto kurzy www.learn2code.sk vo voľnom čase :) ale občas aj tak zavítam za kolegami do officu

romanusaa

no ono to tak zvykne byt, ze ludia na home office toho spravia viac. ci uz je to mylna predstava ich zamestnavatelov, ze praveze nerobia doma nic, tak o to viac makaju.

peterjano

tiež som si kvoli tomu, že mam stale hom eoffice musel kupit nove vybavenie do pracovne. Stol, kancelarsku stoličky, regaly, vešiak.

lavila

... praca z domu pre mna istotne nie je dovolenka. pripada mi, ze mam viacej toho spravit, nez ked robim z domu. a je jedno, ci robim z gauca alebo spoza pracovneho stola.