nie je to sranda donutit sa, mat nejaky ten rezim, to je jasne vec, to s tebou suhlasim ;)
Ako sa „home“ premenil vplyvom koronavírusu na „home office“
Tí čo hovoria, že nie je nič lepšie ako home office sú presne tí, ktorí si ho ešte nevyskúšali :D
ja sa teda osobne absolutne neviem sustredit doma, mohla som robit co som chcela, proste to neslo. zaujimalo ma vsetko ostatne, len robota nie :D aha, riady, len toto spracem a idem pracovat. aha, susiak treba zvesit, to mam rychlo :D stale odbieham proste a nakoniec neurobim fakt ze nic. takze toto za mna absolutne nefunguje.
veľa vecí sa počas covidu zmenili, niektoré k horšiemu a niektoré aj k lepšiemu, veľa je o uhle pohľadu :)
ani ten home office nie je pre kazdeho, proste niekto sa doma nevie na tolko sustredit, aby si tu pracu spravil pohodlne a aj v akom case, ako napriklad v praci. ale na drhej strane su ludia,ktori si takyto styl prace proste nevedia vynachvalit
zmenil sa, kupila som si domov novu kancelárskú stoličku www.kancelarskestolicky.com aby som nesedela na sedačke a neničila si chrbat
smart hodinky su super vec a s covidom to podla mna nema nič spoločne. Ludi aich nosia, pretože im to oľahčuje život
home office sa stal samozrejmosťou a mna to prinutilo konečne si kupit novu kancelarsku stoličku
stalo sa to samozrejmostou a ludia si doma vo velkom zariadovali nove pracovne
Aktuálna situácia v spojení so šíriacim sa koronavírusom priniesla na trhu práce mnoho zmien. Firmy aj samotní zamestnanci bojujú s neistotou a nepredvídateľnosťou najbližších mesiacov. Klesá dopyt, stúpa nezamestnanosť. V tomto ohľade znie práca z pohodlia domova ako luxusná dovolenka. No aj práca v podobe „home office“ v sebe skrýva mnoho úskalí. Pre mnohých z nás je dennou realitou už celé týždne. Čo so sebou prináša? Pozreli sme sa na to bližšie.