Je to už vôbec možné?

Príspevok v téme: Je to už vôbec možné?
1994ka

Ahojte,

dlhšie som tu nebol, ale chcem Vám napísať čo sa mi stalo za posledné 3 týždne. Spoznal som peknú babu, milú, veľmi sa mi páčila. To isté som cítil aj z jej strany, naozaj som mal pocit, že sme si padli do oka. Tak sme sa dohodli, že sa stretneme. Chvilu sme sa prechadzali, ale potom sme to nevydržali a bozkavali sme sa hodiny. Bolo to užasne. Nasledne sme si pisali, naznačila že je do mňa zalubena, strasne vela sme flirtovali, žiarlila na moje kamaratky. Bol som strašne šťastny, že to konečne klapne, bol som veľmi vysoko v oblakoch z nej...ale žiaľ čím ste vyššie tým viac viete padnúť...asi po dvoch tyždňoch mi z ničoho nič nenapisala, že je zalubena do jedneho chlapca, ktoreho stretla par dni predomnou. Ja len uplne nepochopitelny vyraz, ako sa to vlastne mohlo stať? Prečo? Odvtedy ubehli 3 dni, ktore som cele prebdel, spal som len par hodin dokopy, som z toho uplne hotovy. Myslim, že je to definitivne KO. Strašne ma to vzalo.
Nenavidim všetko...chcem to už vzdať, tolko bolesti sa neda zniesť. Robí mi dobre ak uvažujem o samovražde, večer ma chytaju zachvaty paniky...potrebujem pomoc..cítim sa zrely na psychiatriu...

ahjajjaj

Tu Ťa nikto neodsudzuje, že ste sa spolu raz vyspali. Len v tom nemá zmysel pokračovať. A keď si bol zúfalý z toho, že sa s Tebou rozišla, hrozí, že sa budeš cítiť mizerne, keď sa Ti neozve.
Mám otázku: aký je teraz vzťah medzi Vami? Píšete si, stretávate sa, komunikuje s Tebou? Ako často sa kontaktujete? Ako sa stavia ona k onej jednorazovke? Kontaktovala Ťa po nej? Navrhuje Ti ďalšie stretnutia?

mozebyt

No ak si sa kvôli nej trápil,ona ťa vzala len ako náhradu,potom si sa s ňou vyspal a teraz sa tváriš,že si nad vecou asi sám seba dosť klameš. Chce to radikálne ju odpísať, lebo za Tebou bude chodiť len keď ťa bude potrebovať a Ty si budeš nahovárať ,že sa nič nedeje a takto s ňou budeš strácať čas zatiaľ čo by si mohol mať niekoho lepšieho.

1994ka

Ja s nou nechcem ist do vztahu.. Bal by som sa, ze to bude dovtedy, kym si nenajde opat niekoho ineho.. Ale nevedel som tomu proste odolat, aby sme mali sex.. Potrebovala to ona aj ja, takze by som na tom nevidel nic zle..

ahjajjaj

jasné, že keď ju nechcel ten chalan, do ktorého sa po Tebe nasledovne zaľúbila, a prišla za Tebou aj sa s Tebou vyspala vysiela signály o jej osobnosti ako takej. Nikoho nechcem súdiť. Ty vieš najlepšie, či pôjdeš do vzťahu typu, keď sa však zaľúbim do niekoho iného, odídem, ale dovtedy si dobrý aj Ty. Perspektívnu budúcnosť by som si s takýmto človekom nevedela predstaviť - bez ohľadu na to, či ide o muža alebo o ženu. Aj Ty máš predsa nejakú hodnotu. Nie ako náhrada, ale ako Originál!

1994ka

Aby sme to ešte uplne zamotali, tak tu babu, kvoli ktorej som zakladal temu, ten chalan nechcel..a nejako sme sa stretli a vyspali sme sa..cize sme asi kamarati s vyhodami...život je divný

Carie

Vysoko rubes. Ta casnicka sa asi usmieva na kazdeho. A kedze je pekna, dostava pozvania na rande alebo ziadosti o kontakt z kazdej strany. Mozno je uz z toho unavena ale kedze bola slusne vychovana tak ta nechcela hned poslat niekam. Hlavne nebal kazdu zenu ktora sa ti ocitne v blizkosti, to zeny prekuknu a hned stratis akekolvek sance. Vyber si nejaku skaredu a skus to tam. A venuj sa len jej a nemrkaj na kazdu krasku co sa mihne okolo.

Carie

Z tvojich riadkov je citit zufalstvo a hroznu snahu nebyt sam a mat nejaku peknu babu. Porozmyslaj nad sebou, ci si na nu moc netlacil, nebombardoval ju SMSkami, nedal jej dychat alebo pod.

Simona393

No ked ma taký fcb ja, ako ja tak ti ani neodpíše.Ľudí, čo mám medzi priateľmi, vidím, keď mi napíšu správu. Cudzí, keď mi napíše to nevidím. Náhodne, po roku alebo pol roku sa mi objavi taka kolonka správ od cudzích, mala som tam asi 12 správ od chalanov a ja som o tom vôbec nevedela. Ja ani neviem, ako sa to prepína medzi tými správami, oni to dávajú ako keby do spamu, alebo tak mi to pripadá
No ale žiadosť musí vidieť, a keď si ťa pridá, potom aj správu je jasne vidieť
U mňa to tak je, neviem ako ostatní
Niekedy sa mi to zničoho nič samé ukáže

1994ka

Lenze ja som jej skoro to iste aj napisal, co si ty teraz dal ako vzor.. A priatelstvo odmietla.. Ja tomu nerozumiem..